Θεματα

Πάρα-πολύ-παγωμένο γιαούρτι

Ο καλύτερος τρόπος για να δροσίσεις τον εγκέφαλό σου

114980-643438.jpg
Ελίζα Συναδινού
ΤΕΥΧΟΣ 398
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτό. Ναστάζια Αράπογλου
Φωτό. Ναστάζια Αράπογλου

Ο καλύτερος τρόπος για να δροσίσεις τον εγκέφαλό σου frozen yogurt.

'Ολοι τρώνε πια παγωμένο γιαούρτι. Τα παγωτά μηχανής υπάρχουν ακόμα αλλά ο ισχυρός τους αντίπαλος, το πολύ-παγωμένο γιαούρτι με γεύσεις, κερδίζει έδαφος. Κάτι σαν ψευδαίσθηση δίαιτας – αφού τα συνοδευτικά είναι αντάξια θερμίδων πολλών παγωτών: τριμμένοι καρποί, τρουφάκια, μπισκότα, θρύμματα, ξύσματα, βάφλες, όλα όσα μπορούν να δροσίσουν το κεφάλι σου, σαν κατάψυξη!

Ορίστε μερικά γιαουρτο-στέκια...

*Fresko Yogurt Bar. Δ. Αρεοπαγίτου 3 Από τα πιο παραδοσιακά, με ποικιλία μελιών και γλυκών του κουταλιού.

*Yogen Fruz Athens Metro Mall, στάση μετρό Άγιος Δημήτριος. Εκεί δοκιμάστε γιαούρτι με topping από… chips γιαουρτιού, για full experience.

*Yorice. Σόλωνος 64 & Σίνα, Κολωνάκι. Μεγάλη ποικιλία από toppings, ξεχωρίζουν τα κομματάκια κορμού σοκολάτας. Όλες οι παιδικές αναμνήσεις μαζί!

*Froyo. Ερμού 55, Αθήνα. Το πρώτο ελληνικό yogurt bar, με πάνω από 50 toppings, βάφλες με γιαούρτι και άλλα συνοδευτικά. Πρόσφατα άνοιξε και υποκατάστημα στη Τζια.

*Yasu. Εμπορικό κέντρο McArthurGlen, Σπάτα. Κρεμώδες αγελαδινό παγωμένο γιαούρτι για μετά τα ψώνια. Ή για μετά απ’ ό,τι θέλετε.


Φωτό. Ναστάζια Αράπογλου. "Ο περιορισμένος χρόνος που είχαμε για το project το έκανε ακόμη πιο δημιουργικό. Γιαούρτια: Για τη διαδικασία της φωτογράφισης, μπήκα μέχρι και στη διαδικασία να φτιάξω το γιαούρτι μόνη μου, επειδή θα έλιωνε αν το μετέφερα. Τα έκανα όλα μόνη μου – styling, μακιγιάζ, μέχρι και το… styling του γιαουρτιού. Μου άρεσε πολύ."

ATHENS VOICE

Δημιουργώντας ένα editorial

Το σεμινάριο σχεδιάστηκε σαν μια φωτογραφική άσκηση σε πραγματικό χρόνο. Η photo editor Νικάνδρη Κουκουλιώτη και οι μαθητές της επεξεργάστηκαν τα θέματα του «SUMMER IN THE CITY». Φωτογράφισαν οι: Κοσμάς Κουμιανός, Ναστάζια Αράπογλου, Γιώργος Γκουνέζος, Νικολέτα Ζαβού, Χρήστος Καπάτος, Γεωργία Πανάκια, Ορέστης Σεφέρογλου, Νικόλας Τσακρής

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.