Θεματα

Aν η A.V. ήταν πιάτο: Γιώργος Βενιέρης

Καλαμάρι τηγανητό

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 392
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22239-49730.jpg

«Μainstream, δηλαδή, κλασική αξία κάθε ταβέρνας... τελείως ελληνικό.... τραγανό και πάει με όλα... θυμίζει λίγο διακοπές... όποτε το διαβάζεις πας στο καλοκαίρι... με πουρέ βασιλικού που μας θυμίζει... έτσι λέει λαός... ο βασιλικός βοηθάει στη μνήμη... Καλαμάρι ψητό, για τις κυρίες που είναι μέσα σε όλα... και ραΐτα (γιαούρτι με μυρωδικά και σκόρδο)από την Ινδία... global feeling… έτσι πρέπει να είναι μια εφημερίδα πόλης με τόσους μετανάστες… και μαύρες τελείες από το ζωμό καλαμαριού με το μελάνι του, για να τονίζει ότι και η θάλασσα γράφει…»

Σεφ στο Electra Palace, Ν. Νικοδήμου 18-20, Πλάκα, 210 3370.000

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.