Θεματα

Aν η A.V. ήταν πιάτο: Γιώργος Βενιέρης

Καλαμάρι τηγανητό

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 392
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22239-49730.jpg

«Μainstream, δηλαδή, κλασική αξία κάθε ταβέρνας... τελείως ελληνικό.... τραγανό και πάει με όλα... θυμίζει λίγο διακοπές... όποτε το διαβάζεις πας στο καλοκαίρι... με πουρέ βασιλικού που μας θυμίζει... έτσι λέει λαός... ο βασιλικός βοηθάει στη μνήμη... Καλαμάρι ψητό, για τις κυρίες που είναι μέσα σε όλα... και ραΐτα (γιαούρτι με μυρωδικά και σκόρδο)από την Ινδία... global feeling… έτσι πρέπει να είναι μια εφημερίδα πόλης με τόσους μετανάστες… και μαύρες τελείες από το ζωμό καλαμαριού με το μελάνι του, για να τονίζει ότι και η θάλασσα γράφει…»

Σεφ στο Electra Palace, Ν. Νικοδήμου 18-20, Πλάκα, 210 3370.000

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.