- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Βασιλικά Χτένια Capesante Al Forno
«Είναι ένα πιάτο φτιαγμένο με τα χαρακτηριστικά της Athens Voice. Δηλαδή: Fresh: από τα sashimi-grade χτένια. Καινοτόμο: τα χτένια μαγειρεύονται σε κενό αέρος με τη μέθοδο Sous Vide. Παραδοσιακό: το πιάτο τελειώνει σε χειροποίητο ξυλόφουρνο με αρώματα ελιάς και όχι κάτω από σαλαμάνδρα αερίου. Τολμηρό: συνδυάζει θαλασσινό και χοιρινά μάγουλα guancialle. Καυτερό: από το πικάντικο τσίλι-σκόρδο. Προχώ: το πικάντικο τσίλι-σκόρδο έχει και τσίλι Kimchee από την Κορέα και η φρυγανιά της κρούστας είναι Japanese Panko Breadrumbs. Fun: το τελικό αποτέλεσμα του πιάτου επιβάλλει να πάρεις το κέλυφος στο χέρι και να το φας όπως τα πιτόγυρα και όχι με στημένο art de la table, όπως τρώνε οι Γαλλοθρεμμένοι τα κοχύλια Σαν Ζακ! Αυθεντικό: η συνταγή και η εκτέλεση είναι η ίδια από τη γέννησή της στη Γαλλία εδώ και έναν αιώνα. Non Pretentious Glam: τελειώνουμε με δύο σταγόνες πραγματικού λαδιού λευκής τρούφας απο την Alba».
Σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Vezene, Βρασίδα 11, περιοχή Χίλτον, 210 7232.002