Θεματα

Αν η Α.V. ήταν πιάτο: Nίκος Ρούσσος & Γεωργιάννα Χειλιαδάκη

Ένα δέντρο για πικ-νικ

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 392
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22235-49714.jpg

«Ένα μικρό αληθινό δεντράκι απ’ το οποίο κρέμονται εικονικές ελιές που έχουν μέσα υγρό ζωμό ελιάς, κλεισμένο σε μια κρούστα από βούτυρο κακάο. Μαζί και ένα μικρό καλαθάκι, με ένα καρό τραπεζομάντιλο που το στρώνεις κάτω από το δέντρο! Πάνω του έχει διαφορετικές λιχουδιές: ένα εικονικό σουβλάκι από τσιπς χοιρινού, μια μίνι «μπόμπα»-σάντουιτς που το μπέικον είναι σε μορφή ζελέ, ένα σακουλάκι με φιστίκια που όμως τρώγεται και το σακουλάκι!

Για το Funky Gourmet, η Athens Voice, η αθηναϊκή φωνή, είναι η μοντέρνα, νεανική και συνάμα παιχνιδιάρικη φωνή της πόλης μας, χωρίς όμως να της λείπει μία πιο ουσιώδης και μεστή διάσταση! Είναι κοινώς και gourmet και funky! Αν, λοιπόν, η Athens Voice ήταν πιάτο του Funky Gourmet θα ήταν το πικ-νικ, μια μοντέρνα και παιχνιδιάρικη ιδέα, όπως ακριβώς είναι και η ίδια η εφημερίδα. Στο πιάτο αυτό ζεις την εμπειρία του να κάνεις ένα πικ-νίκ στην καρδιά της Αθήνας στον Κεραμεικό, και πιο συγκεκριμένα στο χώρο ενός εστιατορίου. Οι λιχουδιές είναι όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που συγκροτούν την Athens Voice, που δεν είναι μόνο νόστιμα και παιχνιδιάρικα, αλλά μεστά και άρτια!»

Ιδιοκτήτες και σεφ στο Funky Gourmet, Παραμυθιάς 13 & Σαλαμίνος, 210 5242.727

n

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.