Θεματα

Αν η A.V. ήταν πιάτο: Μιχάλης Ντουνέτας

Κόντρα μόσχου

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 392
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22234-49712.jpg

Κόντρα μόσχου με σιγανομαγειρεμένα και ωμά λαχανικά, φλοίδες σκόρδου και ελαφριά σάλτσα ταμάρινθου.

«Tην εφημερίδα την παρακολουθώ χρόνια και της στέλνω ένα πιάτο αφιερωμένο με όλη μου την αγάπη. Είναι μοντέρνο, όπως κι αυτή, πολύχρωμο και προχωρημένο, όπως και η A.V., που έχει διαφορετικές απόψεις και χρώματα. Κλασικά μοντέρνο, για όλες τις εποχές, με άποψη και χαρακτήρα, που συνδυάζει πολλά φαινομενικά ετερόκλητα υλικά σε ένα αρμονικό σύνολο».

n

Σεφ και καθηγητής στη σχολή Le Monde

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.