Θεματα

Αν η A.V. ήταν πιάτο: Μιχάλης Ντουνέτας

Κόντρα μόσχου

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 392
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22234-49712.jpg

Κόντρα μόσχου με σιγανομαγειρεμένα και ωμά λαχανικά, φλοίδες σκόρδου και ελαφριά σάλτσα ταμάρινθου.

«Tην εφημερίδα την παρακολουθώ χρόνια και της στέλνω ένα πιάτο αφιερωμένο με όλη μου την αγάπη. Είναι μοντέρνο, όπως κι αυτή, πολύχρωμο και προχωρημένο, όπως και η A.V., που έχει διαφορετικές απόψεις και χρώματα. Κλασικά μοντέρνο, για όλες τις εποχές, με άποψη και χαρακτήρα, που συνδυάζει πολλά φαινομενικά ετερόκλητα υλικά σε ένα αρμονικό σύνολο».

n

Σεφ και καθηγητής στη σχολή Le Monde

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.