Θεματα

Αν η Α.V. ήταν πιάτο: Αλέξανδρος Καρδάσης

Παγωτό-γιαούρτι

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 392
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22232-49709.jpg

Παγωτό-γιαούρτι με ζελέ λεμόνι, σιρόπι δυόσμου και φρέσκιες φράουλες

«Η Athens Voice έχει νεανική ψυχή, είναι δραστήρια, με φρέσκιες ιδέες. Παρακολουθεί την πόλη και την εποχή, έχει ένταση, χρώμα και οξύτητα. Αν ήταν γεύση θα ήταν γλυκό. Ένα όμορφο, δροσερό, εποχιακό, με ένταση στη γεύση και την εμφάνιση, πολύ χρώμα και φρεσκάδα. Το “γλυκό” είναι γλυκό και είναι πάντα αυτό που σου μένει».

Σεφ στο Αθήρι, Πλαταιών 15, Κεραμεικός, 210 3462.983

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.