Θεματα

Αν η Α.V. ήταν πιάτο: Αλέξανδρος Καρδάσης

Παγωτό-γιαούρτι

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 392
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22232-49709.jpg

Παγωτό-γιαούρτι με ζελέ λεμόνι, σιρόπι δυόσμου και φρέσκιες φράουλες

«Η Athens Voice έχει νεανική ψυχή, είναι δραστήρια, με φρέσκιες ιδέες. Παρακολουθεί την πόλη και την εποχή, έχει ένταση, χρώμα και οξύτητα. Αν ήταν γεύση θα ήταν γλυκό. Ένα όμορφο, δροσερό, εποχιακό, με ένταση στη γεύση και την εμφάνιση, πολύ χρώμα και φρεσκάδα. Το “γλυκό” είναι γλυκό και είναι πάντα αυτό που σου μένει».

Σεφ στο Αθήρι, Πλαταιών 15, Κεραμεικός, 210 3462.983

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.