Θεματα

Αν η Α.V. ήταν πιάτο: Στέλιος Παρλιάρος

Μπισκότο crubble

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 392
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22231-49708.jpg

Μπισκότο, crubble αμυγδάλου, κρέμα αρωματισμένη με βανίλια, πουρές φράουλας, σοκολάτα καραμελωμένη, μαρένγκες σοκολάτας.

«Ένα γλυκό πολυθεματικό, πολυδιάστατο, πολυεπίπεδο και αποκλειστικά... ατομική υπόθεση! Όπως ακριβώς και η Athens Voice, που έχει όλα τα παραπάνω και που τη διαβάζω κάθε βδομάδα πάντα μόνος μου (όπως μόνος μου τρώω το ατομικό μου γλυκό), για να την απολαμβάνω καλύτερα».

Ζαχαροπλάστης, ιδιοκτήτης του Sweet Alchemies, Ηροδότου 24, Κολωνάκι/ Κολοκοτρώνη 9, Κηφισιά

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.