Θεματα

Αν η Α.V. ήταν πιάτο: Στέλιος Παρλιάρος

Μπισκότο crubble

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 392
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22231-49708.jpg

Μπισκότο, crubble αμυγδάλου, κρέμα αρωματισμένη με βανίλια, πουρές φράουλας, σοκολάτα καραμελωμένη, μαρένγκες σοκολάτας.

«Ένα γλυκό πολυθεματικό, πολυδιάστατο, πολυεπίπεδο και αποκλειστικά... ατομική υπόθεση! Όπως ακριβώς και η Athens Voice, που έχει όλα τα παραπάνω και που τη διαβάζω κάθε βδομάδα πάντα μόνος μου (όπως μόνος μου τρώω το ατομικό μου γλυκό), για να την απολαμβάνω καλύτερα».

Ζαχαροπλάστης, ιδιοκτήτης του Sweet Alchemies, Ηροδότου 24, Κολωνάκι/ Κολοκοτρώνη 9, Κηφισιά

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.