Θεματα

Κωδικός… Da Vinci

Υπερπαραγωγή στο χώρο της εστίασης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19367-48243.jpg

Σε ένα κτίσμα του 1935 που αναπαλαιώθηκε, στο κτήμα Σιστοβάρη στην Αγ. Παρασκευή, τα τελευταία χρόνια φιλοξενείται το όνειρο 3 ανθρώπων για τη δημιουργία ενός πολυδιάστατου χώρου διασκέδασης, πρωτότυπου και μοναδικού στα βόρεια προάστια. Το all day bar restaurant Da Vinci.

Το κατάφεραν και με το παραπάνω. Κανείς δε μένει ασυγκίνητος στο θέαμα που αντικρίζει με το που περάσει το «κατώφλι» του Da Vinci. Η μαξιμαλιστική διακόσμηση του μεγάλου χώρου παραπέμπει σε χλιδάτο σκηνικό Χολιγουντιανής ταινίας και δίνει έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

Ο χώρος είναι άνετος, έχει τζαμαρίες που επιτρέπουν στο φως να διαχέεται άπλετο και χωρίζεται σε πολλά επίπεδα. Στο ισόγειο βρίσκεται το café bar με πολλά τραπέζια και άνετους καναπέδες ότι πρέπει για πρωινή χαλάρωση και κουβέντα.

Από την εντυπωσιακή μαρμάρινη σκάλα οδηγείσαι στο εστιατόριο. Εκεί, ο σεφ Φίλιππος Δημόπουλος εμπνέεται από τα φαγητά των χωρών της Μεσογείου, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα και δημιουργεί προσεγμένα κλασικά πιάτα με μοντέρνες πινελιές. Είναι ανοιχτό από το μεσημέρι, για lunch break, επαγγελματικά ραντεβού ή απλά για ένα ελαφρύ γεύμα και ιδιαίτερα ρομαντικό για δείπνο εκεί ή στα prive τραπέζια.

Στο bar ετοιμάζουν πάντα ευφάνταστα cocktails, ποτά, σφηνάκια και παίζουν καλά επιλεγμένες μουσικές που ανεβάζουν το κέφι.

Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή διοργανώνουν latin parties για να χορέψουν οι φίλοι του είδους στο ρυθμό της samba και του mambo.

Οι παροχές του Da Vinci δεν περιορίζονται στον καφέ, το ποτό και το φαγητό.

Υπάρχει και η αίθουσα Sistovari που φιλοξενεί προσωπικές εκδηλώσεις και μια τέλεια πισίνα με pool bar που το καλοκαίρι είναι ότι πρέπει για δροσερές βουτιές, ηλιοθεραπεία και παγωμένα cocktails.

Da Vinci: Αγ. Ιωάννου 23, Αγ. Παρασκευή, 210 6000.102

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.