Θεματα

Κωδικός… Da Vinci

Υπερπαραγωγή στο χώρο της εστίασης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19367-48243.jpg

Σε ένα κτίσμα του 1935 που αναπαλαιώθηκε, στο κτήμα Σιστοβάρη στην Αγ. Παρασκευή, τα τελευταία χρόνια φιλοξενείται το όνειρο 3 ανθρώπων για τη δημιουργία ενός πολυδιάστατου χώρου διασκέδασης, πρωτότυπου και μοναδικού στα βόρεια προάστια. Το all day bar restaurant Da Vinci.

Το κατάφεραν και με το παραπάνω. Κανείς δε μένει ασυγκίνητος στο θέαμα που αντικρίζει με το που περάσει το «κατώφλι» του Da Vinci. Η μαξιμαλιστική διακόσμηση του μεγάλου χώρου παραπέμπει σε χλιδάτο σκηνικό Χολιγουντιανής ταινίας και δίνει έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

Ο χώρος είναι άνετος, έχει τζαμαρίες που επιτρέπουν στο φως να διαχέεται άπλετο και χωρίζεται σε πολλά επίπεδα. Στο ισόγειο βρίσκεται το café bar με πολλά τραπέζια και άνετους καναπέδες ότι πρέπει για πρωινή χαλάρωση και κουβέντα.

Από την εντυπωσιακή μαρμάρινη σκάλα οδηγείσαι στο εστιατόριο. Εκεί, ο σεφ Φίλιππος Δημόπουλος εμπνέεται από τα φαγητά των χωρών της Μεσογείου, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα και δημιουργεί προσεγμένα κλασικά πιάτα με μοντέρνες πινελιές. Είναι ανοιχτό από το μεσημέρι, για lunch break, επαγγελματικά ραντεβού ή απλά για ένα ελαφρύ γεύμα και ιδιαίτερα ρομαντικό για δείπνο εκεί ή στα prive τραπέζια.

Στο bar ετοιμάζουν πάντα ευφάνταστα cocktails, ποτά, σφηνάκια και παίζουν καλά επιλεγμένες μουσικές που ανεβάζουν το κέφι.

Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή διοργανώνουν latin parties για να χορέψουν οι φίλοι του είδους στο ρυθμό της samba και του mambo.

Οι παροχές του Da Vinci δεν περιορίζονται στον καφέ, το ποτό και το φαγητό.

Υπάρχει και η αίθουσα Sistovari που φιλοξενεί προσωπικές εκδηλώσεις και μια τέλεια πισίνα με pool bar που το καλοκαίρι είναι ότι πρέπει για δροσερές βουτιές, ηλιοθεραπεία και παγωμένα cocktails.

Da Vinci: Αγ. Ιωάννου 23, Αγ. Παρασκευή, 210 6000.102

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.