- CITY GUIDE
- PODCAST
-
32°
Bio λαϊκές αγορές
Μάθε πού γίνονται κάθε εβδομάδα και κάνε τα ψώνια σου σε καλές τιμές και μεγάλη ποικιλία
![17352-38095.jpg 17352-38095.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2011/11/02/17352-38095.jpg)
● Δευτέρα: Κηφισιά (τέρμα Χ. Τρικούπη), Ν. Σμύρνη (Ιωσηφόγλειο Ίδρυμα), Χαϊδάρι (πίσω από το νέο Δημαρχείο) 14.30 - 17.30
● Τρίτη: Κορυδαλλός (πλ. Ελευθερίας) 15.00-18.00, Ν. Ηράκλειο (Ελ. Βενιζέλου) & Ψυχικό (πλ. Αρσακείου) 14.30-17.30
● Τετάρτη: Γλυφάδα (Πλ. Ξενοφώντος), Ηλιούπολη (Μ. Αντύπα), Πειραιάς (πλ. Καλαβρύτων-Πηγάδα) 14.30-17-30, Χαλάνδρι (Τυμφρηστού & Ιωαννίνων) 13.00-17.00
● Πέμπτη: Γέρακας (Εθν. Αντιστάσεως), Θρακομακεδόνες (πλ. Αλμπανέλλα), Π. Φάληρο (ελεύθερο πάρκινγκ Τάε Κβο Ντο), Πετρούπολη (Μπουμπουλίνας & Δωδεκανήσου) 14.30-17.30
● Παρασκευή: Αγ. Βαρβάρα (πεζόδρομος Κουντουριώτη), Καισαριανή (Άλσος πίσω από Νίαρ Ιστ), Ν. Ιωνία (Ελευθερούπολη), Χολαργός
(Σύρου, δίπλα στο Δημαρχείο) 14.30-17.30, Κολωνάκι (πλ. Δεξαμενής) 9.00-14.00
● Σάββατο: Κ. Πατήσια (Πάτμου & Καραβία), Κυψέλη (Δημ. Αγορά), Βούλα (Ξενοφώντος & Λυκούργου), Ίλιον (Λ. Δημοκρατίας) 9.00-14.00
ΝΕΑ!
Ο Κώστας Τουλουμτζής και η Enoteca του, το εξαιρετικό wine resto των βορείων προαστίων, φέτος κατηφορίζουν Π. Φάληρο και συγκατοικούν με το Petit Sommelier // Ya Ya , το καινούργιο all day και all night bar εστιατόριο στο Κολωνάκι (Τσακάλωφ 6) για freddo αλλά και κοκτέιλ. Με modern barock διακόσμηση, ιταλομεσογειακή κουζίνα και πολλά θεματικά πάρτι σχεδόν κάθε μέρα, μενού το μεσημέρι € 12 // Όρεξη να ’χεις, το όνομα του νέου οινομαγειρείου στο κέντρο της Γλυφάδας (Μ. Μπότσαρη 14) με πολλά μαγειρευτά (και από την κρητική κουζίνα) για dine in ή και delivery // Για 6η χρονιά «Οίνοι Πελοποννήσου, Φυσικά», αυτή τη φορά στο Hilton, στις 6/11, 13.00-20.00, για δοκιμή και γνωριμία με 30 οινοπαραγωγούς της περιοχής, με ελεύθερη είσοδο // Στον Βασίλαινα στις 3/11 Γευσιγνωσία οίνου με κρασιά του Κτήματος Παυλίδη, τιμή μενού € 35 // Σήμερα Πέμπτη ξεκινάει το Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη του δήμου, και θα κρατήσει μέχρι τις 5 Δεκέμβρη
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σύμβουλοι-οινολόγοι της Zoumboulis & Associates φιλοξένησαν στην Ελλάδα τον νευροεπιστήμονα καθηγητή Gabriel Lepousez στο Μουσείο Οίνου Μάρκου
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.