- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Bio λαϊκές αγορές
Μάθε πού γίνονται κάθε εβδομάδα και κάνε τα ψώνια σου σε καλές τιμές και μεγάλη ποικιλία
● Δευτέρα: Κηφισιά (τέρμα Χ. Τρικούπη), Ν. Σμύρνη (Ιωσηφόγλειο Ίδρυμα), Χαϊδάρι (πίσω από το νέο Δημαρχείο) 14.30 - 17.30
● Τρίτη: Κορυδαλλός (πλ. Ελευθερίας) 15.00-18.00, Ν. Ηράκλειο (Ελ. Βενιζέλου) & Ψυχικό (πλ. Αρσακείου) 14.30-17.30
● Τετάρτη: Γλυφάδα (Πλ. Ξενοφώντος), Ηλιούπολη (Μ. Αντύπα), Πειραιάς (πλ. Καλαβρύτων-Πηγάδα) 14.30-17-30, Χαλάνδρι (Τυμφρηστού & Ιωαννίνων) 13.00-17.00
● Πέμπτη: Γέρακας (Εθν. Αντιστάσεως), Θρακομακεδόνες (πλ. Αλμπανέλλα), Π. Φάληρο (ελεύθερο πάρκινγκ Τάε Κβο Ντο), Πετρούπολη (Μπουμπουλίνας & Δωδεκανήσου) 14.30-17.30
● Παρασκευή: Αγ. Βαρβάρα (πεζόδρομος Κουντουριώτη), Καισαριανή (Άλσος πίσω από Νίαρ Ιστ), Ν. Ιωνία (Ελευθερούπολη), Χολαργός
(Σύρου, δίπλα στο Δημαρχείο) 14.30-17.30, Κολωνάκι (πλ. Δεξαμενής) 9.00-14.00
● Σάββατο: Κ. Πατήσια (Πάτμου & Καραβία), Κυψέλη (Δημ. Αγορά), Βούλα (Ξενοφώντος & Λυκούργου), Ίλιον (Λ. Δημοκρατίας) 9.00-14.00
ΝΕΑ!
Ο Κώστας Τουλουμτζής και η Enoteca του, το εξαιρετικό wine resto των βορείων προαστίων, φέτος κατηφορίζουν Π. Φάληρο και συγκατοικούν με το Petit Sommelier // Ya Ya , το καινούργιο all day και all night bar εστιατόριο στο Κολωνάκι (Τσακάλωφ 6) για freddo αλλά και κοκτέιλ. Με modern barock διακόσμηση, ιταλομεσογειακή κουζίνα και πολλά θεματικά πάρτι σχεδόν κάθε μέρα, μενού το μεσημέρι € 12 // Όρεξη να ’χεις, το όνομα του νέου οινομαγειρείου στο κέντρο της Γλυφάδας (Μ. Μπότσαρη 14) με πολλά μαγειρευτά (και από την κρητική κουζίνα) για dine in ή και delivery // Για 6η χρονιά «Οίνοι Πελοποννήσου, Φυσικά», αυτή τη φορά στο Hilton, στις 6/11, 13.00-20.00, για δοκιμή και γνωριμία με 30 οινοπαραγωγούς της περιοχής, με ελεύθερη είσοδο // Στον Βασίλαινα στις 3/11 Γευσιγνωσία οίνου με κρασιά του Κτήματος Παυλίδη, τιμή μενού € 35 // Σήμερα Πέμπτη ξεκινάει το Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη του δήμου, και θα κρατήσει μέχρι τις 5 Δεκέμβρη
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.