Θεματα

Ο πολυχώρος Γιορτή ανανεώνεται

Ο πολυχώρος Γιορτή αλλάζει μενού, wine list, καφέ.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
16992-44429.jpg

Ο πολυχώρος Γιορτή αλλάζει μενού, wine list, καφέ. Η ανανεωμένη αισθητική του χώρου, το ‘φρέσκο’ μενού όπου οι πρώτες ύλες (από συνεργαζόμενες φάρμες και αγροτικές καλλιέργειες) παραμένουν άριστες, και ο μειωμένος τιμοκατάλογος, συνθέτουν το νέο εγχείρημα για έναν χώρο που υπόσχεται εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής!

Παραμένουν, ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος που συνεχίζει να ψήνει απίστευτες πίτες, ο ατμοσφαιρικός χώρος που θυμίζει σκηνικό παλιάς ταινίας και το πράσινο του Βοτανικού Κήπου που δροσίζει τα μεσημέρια και τα βράδια.

Γνωρίστε τον πολυχώρο εκ νέου, δοκιμάστε τον καινούργιο του κατάλογο, απολαύστε ένα ποτήρι κρασί από την πλήρως ενημερωμένη κάβα, μία δροσερή μπύρα ή το ‘άγιο’ τσιπουράκι συνοδεία των πιο εκλεκτών μεζέδων. Πιείτε το ποτό σας και διαλέξτε το cocktail σας στο μπάρ, ή απλώς απολαύστε έναν χαλαρωτικό καφέ με ένα γλυκό από την απίθανη λίστα.

 

*Ο χώρος είναι διαθέσιμος καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου για όλες σας τις κοινωνικές εκδηλώσεις, επαγγελματικές συναντήσεις, parties κλπ*

Info: Τέρμα Ιεράς Οδού (Πάρκο Μονής Δαφνίου), Χαϊδάρι. Τηλ.:  210-5326163.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.