Θεματα

Taste voice 357

Εφημερεύουν τον Αύγουστο όπου * και το δεκαπενταύγουστο!

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 357
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
15654-34963.jpg

ΚΕΝΤΡΟ  

*Αλεξάνδρα

Αργεντινής Δημοκρατίας 8A & Ζωναρά 21, Λ. Αλεξάνδρας, 210 6420.874

Balthazar

Τσόχα 27 & Βουρνάζου, Αμπελόκηποι, 210 6441.215

* Βutcher Shop

Περσεφόνης 19, Γκάζι, 210 3413.440

* Βουτάδων 48

Βουτάδων 48, Γκάζι, 210 3413.729

* Cibus

Κήπος Ζαππείου, εισ. Βασ. Όλγας, 210 3369.364-300

* Galaxy Bar

Ξεν. Hilton, Βασ. Σοφίας 46, 210 7281.000

* Eν Αιθρία

Βρυούλων 4, Πλ. Ν. Φιλαδέλφειας, 210 2582.751

* Μamaca’s

Περσεφόνης 41, Γκάζι, 210 3464.984

Μommy Open

Δελφών 4, Κολωνάκι, 210 3619.682

* Pasaji

City Link, 210 3220.714

* St’ Astra Blue

Λ. Αλεξάνδρας 10, Πεδίον Άρεως, 210 8894.500

Pasteria (la)

The Mall (210 6198.230)/ Kολωνάκι/ Γλυφάδα/ Κηφισιά/ Ν. Σμύρνη/ Π. Φάληρο/ Αμπελόκηποι/ Αγ. Παρασκευή/ Αργυρούπολη/ Χαλάνδρι/ Ρέντη/ Κ. Πατήσια/ Ν. Μάκρη

* ΠΒοx

Χάρητος 22, ξεν. Periscope, Κολωνάκι, 210 7298.556  

* Σκούφιας

Βασ. Μεγάλου 50, Ρουφ, 210 3412.252

* Souvlaki Bar

Αδριανού & Θησείου 15, 210 5150.550

ΒΟΡΕΙΑ

Αlbion

Ομήρου 6, Ν. Ψυχικό

* Dali

Λ. Κηφισίας 336, Χαλάνδρι, 210 6854.004

* Tamam

Βριλησσού 30, Πολύγωνο, 210 6455.156

ΝΟΤΙΑ

* Island

27o χλμ. Λ. Αθηνών-Σουνίου, Βάρκιζα, 210 9653.563-4

* Ιστιοπλοϊκός

Ακτή Μικρολίμανου, Πειραιάς, 210 4134.084

* Malabar

Λητούς 11, Βουλιαγμένη, 210 8929.160

* Πισίνα

Ακτή Θεμιστοκλέους 25, Φρεαττύδα, Πειραιάς, 210 4511.324  

* Πράσινος Λόφος

Οσίου Λαυρεντίου, Λόφος Τρουμπάρι (ύψος Αλίμου 89), 210 9913.811

* Vincenzo

Γιαννιτσοπούλου 1, Γλυφάδα, 210 8941.310

* Χαρτί και Καλαμάρι

Λ. Ειρήνης 33, Πέραμα, 210 4023.306, 210 4023.307

* Χειμώνας - Καλοκαίρι

Λ. Ποσειδώνος 93, Ζούμπερι, 22940 99704

* Fragma

Λίμνη Μαραθώνα, 6ο χλμ. από Άγ. Στέφανο, 210 8143.415


Κήπος αλά ελληνικά

Το Butcher φέτος, για το καλοκαίρι, αλλά και για πιο «πριβέ» στιγμές, άνοιξε και την πίσω, πιο ήσυχη αυλή του, και την εξόπλισε με απλές ξύλινες καρέκλες και τραπέζια που στρώνονται με χασαπόκολες. Ένας κήπος που συνιστάται για όσους αγαπούν την απόλυτη ελληνική κρεατοφαγία. Περσεφόνης 19, Γκάζι, 210 3413.440


n

Hit! Κοκτέιλ με ελληνικά αποστάγματα

Το καλοκαίρι επιφυλάσσει στο ούζο και το τσίπουρο, τα αγαπημένα των Ελλήνων αποστάγματα, πολύ πιο αναβαθμισμένο ρόλο. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτη μάζεψε τους καλύτερους Έλληνες mixologists και τους προέτρεψε να δημιουργήσουν κοκτέιλ με βάση το ούζο. Εκείνοι έβαλαν φαντασία και ελληνικές αναμνήσεις και το συνδύασαν με γλυκό του κουταλιού βύσσινο, με μαρμελάδα πορτοκάλι και πουρέ φράουλας. Το Plomari Splash με φύλλα βασιλικού και σιρόπι λεβάντας ήδη κάνει καριέρα στο Solymar της Μυκόνου και στο Sea side by Notos της Σαντορίνης. Το premium Τσίπουρο Μπαμπατζίμ συμπληρώνει λανσάροντας κοκτέιλ, όπως Grapirinia, Asso, Μαστίχα Fresh – όλα τους αναμένεται να κάνουν θραύση στις φετινές  διακοπές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.