- CITY GUIDE
- PODCAST
-
26°
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![135860-310260.jpg 135860-310260.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2016/08/20/135860-310260.jpg)
Ό Adam Perry θα μπορούσε άνετα να κερδίσει τον τίτλο του μπαμπά της χρονιάς. Η κόρη του, που έχει αλλεργίες σε διάφορες τροφές, το μόνο που μπορεί να τρώει για πρωινό είναι δύο φέτες άσπρο ψωμί. Μετά από πολλά πρωινά που ο πατέρας της την παρακολουθούσε να τρώει με το ζόρι το λιτό γεύμα της, αποφάσισε να κάνει τα πρωινά της λίγο πιο ευχάριστα.
«Άρχισα να παίζω με το τοστ, έτσι ώστε να την κάνω πάλι να ανυπομονεί για το πρωινό της», έχει δηλώσει ο ίδιος. Κάθε μέρα γινόταν πιο εφευρετικός , ώσπου στο τέλος κατέληξε να φτιάχνει υπέροχα γλυπτά από ψωμί. Δες τις εικόνες και μην απορείς...Κάθε μπαμπάς μπορεί να κάνει τα πάντα για την κόρη του.
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Αύγ 15, 2016, 2:26πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Αύγ 13, 2016, 4:14πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Αύγ 8, 2016, 3:57πμ PDTΜια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Αύγ 12, 2016, 12:23πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Αύγ 9, 2016, 4:07πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Αύγ 6, 2016, 3:22πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Αύγ 10, 2016, 5:24πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Ιούλ 28, 2016, 11:54μμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Ιούλ 25, 2016, 2:30πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Ιούλ 21, 2016, 3:06πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Ιούλ 19, 2016, 12:42πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Ιούλ 18, 2016, 1:06πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Ιούλ 14, 2016, 4:21πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Ιούλ 3, 2016, 3:27πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Ιούλ 1, 2016, 12:28πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Ιούν 29, 2016, 12:32πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Ιούν 22, 2016, 1:51πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Ιούν 18, 2016, 3:33πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Μάι 16, 2016, 12:27πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Μάι 5, 2016, 3:00πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Perry (@2slicesoftoast) στις Μάι 25, 2016, 1:02πμ PDT
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.