Θεματα

Να τι έλειπε από την κουζίνα σου και δεν το ήξερες (video)

Το Chork έχει το προνόμιο να είναι δύο μαχαιροπίρουνα σε ένα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
135771-310002.jpg

Αν τελευταία κοιτάς τη πιρουνοθήκη σου και νιώθεις ότι κάτι λείπει, πως η σχέση σας δεν είναι όπως παλιά, ένα κενό έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε αυτό το πιρούνι και σε εκείνο το μαχαίρι που δεν κόβει πια, ήρθε η ώρα να μάθεις τι φταίει.

Μετά το Spork, πού ήταν κουτάλι και πιρούνι μαζί, ένα άλλο παντελώς άχρηστ...ε, εννοώ χαριτωμένο σκεύος κάνει την εμφάνισή του και απειλεί να πάρει όλη τη δόξα. Το Chork είναι για εσένα που δεν έχεις καταλήξει ακόμα αν μπορείς να φας τα noodles σου με τον αυθεντικό τρόπο (ναι, αυτό είναι τόσο χρήσιμο όσο ακούγεται).

Πήρε -προφανώς- τη βάπτιση του πυρός από τη λέξη chopsticks και την αγγλική λέξη "fork" (πιρούνι). Όταν θες να το χρησιμοποιήσεις ως chopsticks το σπας στη μέση και κάνεις τη δουλειά σου. Αντίθετα ενώνεις τα κομμάτια αν αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα κοινό, κοινότατο πιρούνι.

Το πολλά υποσχόμενο (γέλια) τσοπστικοπίρουνο, αναμένεται να διατεθεί προς πώληση από την εταιρεία Panda Express. Παρακάτω μπορείς να το δεις να χρησιμοποιείται ως chopsticks:

Και εδώ ως πιρούνι:

Ναι. Πιθανότητα αυτή ήταν η πιο άχρηστη πληροφορία της ημέρας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.