Θεματα

Τα λουκούλλεια γεύματα από τη χρυσή εποχή της αεροπορίας

30 απίστευτες εικόνες για ιπτάμενους λιχούδηδες

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
135642-309748.jpg

Από τα 50s μέχρι τα 80s, οι επιβάτες αεροπλάνων είχαν γκουρμέ προνόμια που σήμερα φαντάζουν αδιανόητα.

Υπήρξε μια εποχή που δεν την έβγαζες στο αεροπλάνο με μπισκοτάκι, σνακ και χυμούλη. Ανατρέχοντας στην πλούσια ιστορία της, η αεροπορική εταιρεία Scandinavian Airlines προσφέρει χορταστικές φωτογραφίες περασμένων δεκαετιών από το λογαριασμό του μουσείου της στο Flickr. Από τα 50s μέχρι τα 80s, οι επιβάτες είχαν γκουρμέ προνόμια που σήμερα φαντάζουν αδιανόητα. Δείτε και φανταστείτε τι γινόταν στην πρώτη θέση. 

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

Ένας vintage παράδεισος γαστρονομίας για τα χρόνια που οι low cost πρακτικές ήταν άγνωστες. Ένα φωτογραφικό ταξίδι γευστικής ηδονής για κάθε καλοφαγά. Αλλαντικά, τυριά, γαρίδες, φρούτα, απαιτητικά πιάτα και εκλεκτά κρασιά σερβιρισμένα με αστραφτερά χαμόγελα. Χορτάστε περασμένα μεγαλεία σε φωτογραφίες που θα σας ανοίξουν την όρεξη. Σλουρπ και καλή χώνεψη. 

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

© SAS Museum, Oslo Aiport, Norway

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.