Θεματα

Οι νύχτες είναι όμορφες στο Εν Πλω

Καλοκαιρινά κοκτέιλ, μαγικά ηλιοβασιλέματα, ο ρυθμός του καλοκαιριού ηχεί μοναδικά σε αυτό το σημείο του Κουφονησίου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
134136-305886.jpg

Όλο το χειμώνα είχες ένα όνειρο. Έκλεινες τα μάτια και φανταζόσουν εξωτικές παραλίες, εσένα να έχεις αναψοκοκκινίσει και μετά τη θάλασσα να ψάχνεις μια δροσιά - δίπλα στη θάλασσα. Για τα Κουφονήσια έχεις ακούσει έτσι κι αλλιώς τα καλύτερα. Και το Εν Πλω είναι ένα από αυτά. Δες τη φωτογραφία από κάτω, είναι από τις περιπτώσεις που θέλεις περισσότερες από 1.000 λέξεις για να την περιγράψεις. 

Οι συστάσεις: Ανεβαίνοντας τον ανηφορικό δρόμο πάνω από το λιμάνι και ενώ ο ήλιος βουτάει στη θάλασσα, θα βρεις το Εν Πλω στα δεξιά σου. Άσπρα άνετα τραπεζάκια, μπαράκι που θα κάθεσαι και θα ξεχνιέσαι κοιτώντας τη θάλασσα, φοίνικες, lounge μουσικές και υπέροχα κοκτέιλ, όπως το Summer Dreams, το Blueberry και σίγουρα το ομώνυμο Εν Πλω. 

image

Κι αν οι μέρες είναι όμορφες, οι νύχτες έχουν μιαν άλλη γοητεία. Σκέψου: Έχει δροσίσει, ο αέρας φέρνει μυρωδιές νησιώτικης εξοχής αλλά και ήχους από ροκ, ποπ, house, έως και mainstream μουσικές. Πάλι στο ίδιο σκαμπό θα κάτσεις, την ίδια υπέροχη θάλασσα θα βλέπεις και το Εν Πλω θα γίνει το καλοκαιρινό πάρτι που θα έχεις να διηγείσαι όταν γυρίσεις πίσω.  

Tip: Κάθε Τετάρτη διοργανώνεται βραδιά ελληνικής μουσικής 80s και 90s, όπου οι θαμώνες θυμούνται τις χορευτικές φιγούρες άλλων εποχών και γιορτάζουν το καλοκαίρι υπό το φως των αστεριών.

2285074489, fb : En PLO - Club

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.