Θεματα

Οι νύχτες είναι όμορφες στο Εν Πλω

Καλοκαιρινά κοκτέιλ, μαγικά ηλιοβασιλέματα, ο ρυθμός του καλοκαιριού ηχεί μοναδικά σε αυτό το σημείο του Κουφονησίου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
134136-305886.jpg

Όλο το χειμώνα είχες ένα όνειρο. Έκλεινες τα μάτια και φανταζόσουν εξωτικές παραλίες, εσένα να έχεις αναψοκοκκινίσει και μετά τη θάλασσα να ψάχνεις μια δροσιά - δίπλα στη θάλασσα. Για τα Κουφονήσια έχεις ακούσει έτσι κι αλλιώς τα καλύτερα. Και το Εν Πλω είναι ένα από αυτά. Δες τη φωτογραφία από κάτω, είναι από τις περιπτώσεις που θέλεις περισσότερες από 1.000 λέξεις για να την περιγράψεις. 

Οι συστάσεις: Ανεβαίνοντας τον ανηφορικό δρόμο πάνω από το λιμάνι και ενώ ο ήλιος βουτάει στη θάλασσα, θα βρεις το Εν Πλω στα δεξιά σου. Άσπρα άνετα τραπεζάκια, μπαράκι που θα κάθεσαι και θα ξεχνιέσαι κοιτώντας τη θάλασσα, φοίνικες, lounge μουσικές και υπέροχα κοκτέιλ, όπως το Summer Dreams, το Blueberry και σίγουρα το ομώνυμο Εν Πλω. 

image

Κι αν οι μέρες είναι όμορφες, οι νύχτες έχουν μιαν άλλη γοητεία. Σκέψου: Έχει δροσίσει, ο αέρας φέρνει μυρωδιές νησιώτικης εξοχής αλλά και ήχους από ροκ, ποπ, house, έως και mainstream μουσικές. Πάλι στο ίδιο σκαμπό θα κάτσεις, την ίδια υπέροχη θάλασσα θα βλέπεις και το Εν Πλω θα γίνει το καλοκαιρινό πάρτι που θα έχεις να διηγείσαι όταν γυρίσεις πίσω.  

Tip: Κάθε Τετάρτη διοργανώνεται βραδιά ελληνικής μουσικής 80s και 90s, όπου οι θαμώνες θυμούνται τις χορευτικές φιγούρες άλλων εποχών και γιορτάζουν το καλοκαίρι υπό το φως των αστεριών.

2285074489, fb : En PLO - Club

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.