- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Σε κάποια πιο ανέμελα χρόνια, κάθε Σεπτέμβρη που επιστρέφαμε στο σχολείο η επιτυχία του καλοκαιριού εξαρτιόταν από έναν αριθμό: εκείνου των παγωτών που είχαμε καταναλώσει. Ήταν αδιαμφισβήτητη μονάδα μέτρησης. Το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι το είχε περάσει αυτός που είχε φάει τα περισσότερα παγωτά. Τελεία και παύλα.
Μεγαλώνοντας, μπορεί τα καλοκαίρια μας να μην εξαρτώνται πια σε τέτοιο βαθμό από την παγωμένη λιχουδιά. Στα αλήθεια όμως, καλοκαίρι χωρίς παγωτό…δεν είναι καλοκαίρι! Ίσως στο βάθος ακόμα να μετράμε κυπελλάκια, πυραύλους και ξυλάκια με χρωματιστό περιτύλιγμα…
Όλοι έχουμε το αγαπημένο μας παγωτό. Ένα όμως είναι αυτό που μας στέλνει στο διάστημα! Ο νέος λαχταριστός πύραυλος Rodeo Grand της Κρι Κρι με φυστικοβούτυρο και σοκολάτα είναι φτιαγμένος για να απογειώσει τη γεύση του καλοκαιριού. Για πρώτη φορά το πλούσιο, απαλό και πεντανόστιμο φυστικοβούτυρο βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία με την απίστευτη γεύση της σοκολάτας. Το αποτέλεσμα είναι μια βελούδινη, εξαιρετικά δροσιστική γεύση με επίγευση που κρατάει ώρα. Θα τον βρεις σε 4 ακόμα γεύσεις grand και 3 γεύσεις moment συσκευασιών για να καταλήξεις στη δική σου αγαπημένη.
Για την ιστορία, η Κρι Κρι γεννήθηκε το 1954 στις Σέρρες. Ήταν τότε ένα μικρό ζαχαροπλαστείο που παρασκεύαζε παγωτά και άλλα γλυκά. Μέσω των πλανόδιων πωλητών εφοδίαζε όλη την πόλη με γλυκίσματα και χαρά. Από τότε πέρασαν 62 χρόνια γεμάτα γλύκα. Σήμερα η Κρι Κρι εξακολουθεί να φτιάχνει παγωτά με 100% ελληνικό γάλα, γεμίζοντας όλη την πόλη με χαμόγελα. Και τώρα μας απογειώνει για ακόμη μία φορά…
#krikri #mykrikri #krikriicecream #rodeo_grand
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.