Θεματα

Έτοιμοι για απογείωση;

Οι νέοι πύραυλοι Rodeo της Κρι Κρι έχουν γεύση από άλλον πλανήτη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
134062-305688.jpg

Σε κάποια πιο ανέμελα χρόνια, κάθε Σεπτέμβρη που επιστρέφαμε στο σχολείο η επιτυχία του καλοκαιριού εξαρτιόταν από έναν αριθμό: εκείνου των παγωτών που είχαμε καταναλώσει. Ήταν αδιαμφισβήτητη μονάδα μέτρησης. Το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι το είχε περάσει αυτός που είχε φάει τα περισσότερα παγωτά. Τελεία και παύλα.

Μεγαλώνοντας, μπορεί τα καλοκαίρια μας να μην εξαρτώνται πια σε τέτοιο βαθμό από την παγωμένη λιχουδιά. Στα αλήθεια όμως, καλοκαίρι χωρίς παγωτό…δεν είναι καλοκαίρι! Ίσως στο βάθος ακόμα να μετράμε κυπελλάκια, πυραύλους και ξυλάκια με χρωματιστό περιτύλιγμα…

image

Όλοι έχουμε το αγαπημένο μας παγωτό. Ένα όμως είναι αυτό που μας στέλνει στο διάστημα! Ο νέος λαχταριστός πύραυλος Rodeo Grand της Κρι Κρι με φυστικοβούτυρο και σοκολάτα είναι φτιαγμένος για να απογειώσει τη γεύση του καλοκαιριού. Για πρώτη φορά το πλούσιο, απαλό και πεντανόστιμο φυστικοβούτυρο βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία με την απίστευτη γεύση της σοκολάτας. Το αποτέλεσμα είναι μια βελούδινη, εξαιρετικά δροσιστική γεύση με επίγευση που κρατάει ώρα. Θα τον βρεις σε 4 ακόμα γεύσεις grand και 3 γεύσεις moment συσκευασιών για να καταλήξεις στη δική σου αγαπημένη.

Για την ιστορία, η Κρι Κρι γεννήθηκε το 1954 στις Σέρρες. Ήταν τότε ένα μικρό ζαχαροπλαστείο που παρασκεύαζε παγωτά και άλλα γλυκά. Μέσω των πλανόδιων πωλητών εφοδίαζε όλη την πόλη με γλυκίσματα και χαρά. Από τότε πέρασαν 62 χρόνια γεμάτα γλύκα. Σήμερα η Κρι Κρι εξακολουθεί να φτιάχνει παγωτά με 100% ελληνικό γάλα, γεμίζοντας όλη την πόλη με χαμόγελα. Και τώρα μας απογειώνει για ακόμη μία φορά…

#‎krikri ‪#‎mykrikri ‪#‎krikriicecream #rodeo_grand

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.