Θεματα

Τήνος χωρίς Koursaro δεν γίνεται

Αν το ακούσετε μην απορήσετε. Είναι αλήθεια. Θα έχετε χάσει μια εμπειρία! 

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
134058-305661.jpg

Στη γωνία στο λιμάνι, σε ένα από τα ωραιότερα ιστορικά κτίρια του 1700 μ.Χ., με τα παράθυρά του να αγναντεύουν το Αιγαίο, βρίσκεται ο Koursaros, το πιο παλιό bar της Τήνου. Από το 1987 αποτελεί all time classic επιλογή-στέκι. Κυρίαρχο στοιχείο ο τεράστιος παλιός καθρέφτης, προίκα 200 χρόνων -όταν σε άλλες εποχές λειτουργούσε σαν «καφέ Σαντάν». Εξαιρετική διακόσμηση και μια μπάρα έκπληξη, που θα χαζεύεις για ώρες.

Ανοιχτό από νωρίς το πρωί με καφέδες, πρωινό, χυμούς, υπέροχα γλυκά και σάντουϊτς, σου προσφέρει κάθε απόγευμα ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα μαζί με ένα δροσερό coctail, ενώ το βράδυ το σκηνικό αλλάζει. Ξένη ποιοτική μουσική, rock, jazz, blues, funky και ethnic, από εναλασσόμενους djs. Yπέροχα coctails, ενημερωμένη κάβα με έμφαση στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια, ευγενικό και χαρούμενο προσωπικό. Κόσμος ψαγμένος, σε χαλαρή, χορευτική, καλοκαιρινή διάθεση. Φυσικά, στον Koursaro δεν λείπουν κι οι εκπλήξεις! Μοναδικά events και happenings που αλλάζουν το σκηνικό και την ατμόσφαιρα και σου δημιουργούν τις ωραιότερες αναμνήσεις.

Στον Koursaro θα πιεις, θα χορέψεις και όταν κουραστείς, θα κάτσεις στο παράθυρο να χαζέψεις το φεγγάρι να πέφτει στη θάλασσα ή θα βγεις να χαλαρώσεις στα τραπεζάκια έξω με θέα το όμορφο λιμάνι. Ο Koursaros θα γίνει σίγουρα σημείο αναφοράς των διακοπών σου.

image

Ακτή Έλλης 1. Χώρα,Τήνος, 22830 23963, facebook.com/KoursarosBar

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.