Το ατελείωτο πάρτι του Passepartout
Κλείνει τη σεζόν, αλλά πρώτα πρέπει να πιούμε όλη την κάβα
Κουίζ: αν βάλεις πολλά πάρτι σε ένα τι θα βγει; Απάντηση: Το Closing Season Party του Passepartout. Όσοι ξέρουν το Passepartout έχουν να το λένε για το τελευταίο πάρτι της χρονιάς και αυτή η ώρα έφτασε. Παρασκευή 22 Ιουλίου, από τις 6 το απόγευμα και για 12 ώρες, μέχρι να πιούμε όλη την κάβα, το πρόγραμμα έχει μουσικές, ξεφάντωμα και αναχώρηση για διακοπές.
Από τις 6 στις μουσικές επιλογές ο Λευτέρης Κεφαλάς με ροκ, από τις 9 ο Βασίλης Τσιατσιάμης με ελληνική ποπ, από τις 11 Louie Land με disco και από τη μία μετά τα μεσάνυχτα Κωνσταντίνος Πάλμος με… τα πάντα όλα.
Μην ξαφνιαστείς που το Passepartout θα σου θυμίζει παραλία, με ομπρέλες, κουβαδάκια, πισινούλες και άλλα, να έχεις το νου σου για τις εκπλήξεις που ετοιμάζει το Aperol, θα κάνει δώρο και γυαλιά ηλίου!
Σκουφά 47-49, Κολωνάκι, 210 3645546, fb: Passepartout Café
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.