- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Επιτέλους ήρθε η μέρα που έγραψα αυτόν τον τίτλο…Δωρεάν παγωτό; Μάλιστα κύριοι! Και όχι ό,τι κι ό,τι παγωτό, αλλά από τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης. Και όχι μόνο είναι δωρεάν, αλλά έρχεται ως την πόρτα σου και σου χτυπάει το κουδούνι για να το φας! Δηλαδή…τι άλλο να πω;
Αυτή την Παρασκευή, 15 Ιουλίου, είναι η μέρα παγωτού #UberIceCream που γιορτάζεται σε 400 πόλεις του κόσμου και –ω,θεοί!- η Αθήνα είναι μία από αυτές. Για το λόγο αυτό η Uber σε συνεργασία με τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης έβαλαν στόχο να πλημμυρίσουν όλη την πόλη με δωρεάν παγωτά! Αποκλειστικά για αυτή την Παρασκευή, ο pastry chef των γνωστών ζαχαροπλαστείων, Νίκος Νερολαδάκης, σηκώνει μέχρι πάνω-πάνω τα μανίκια της κάτασπρης στολής του, κάνει τα μαγικά του και φτιάχνει παγωτό με μαύρη βανίλια Μαδαγασκάρης (εξού και το γκρι χρώμα που βλέπεις στις φωτογραφίες).
Το μόνο που μένει τώρα να κάνεις είναι να μπεις στο app της UBER την Παρασκευή 15 Ιουλίου, από τις 15.00 έως τις 18.00 και να πατήσεις το κουμπί «Ice Cream». Αυτό είναι όλο. Σε λίγα λεπτά το παγωτό θα έρθει έως την πόρτα σου, μόνο του, χωρίς εσύ να κουνηθείς καθόλου, και το κυριότερο εντελώς δωρεάν.
Υ.Γ. Μπορεί να γίνει το ίδιο και με τις Μαλδίβες;
Αναλυτικές οδηγίες για να χρησιμοποιήσεις την προσφορά:
1) Κατέβασε το Uberapp στα αντίστοιχα appstores. Η εφαρμογή Uber είναι
διαθέσιμη για λειτουργικά iOS, Android ή Windows.
2) Δημιούργησε το λογαριασμό σου εισάγοντας μια κάρτα σε ισχύ (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) ή PayPal.
Λεπτομέρειες για την προσφορά:
-Η προσφορά ισχύει για όλους τους χρήστες Uber την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα. Οι περιοχές εξυπηρέτησης είναι: κέντρο Αθήνας, Μαρούσι, Κηφισιά, Ψυχικό, Χαλάνδρι και Γλυφάδα.
- Aναζητείστε το παγωτό σας έγκαιρα καθώς αναμένεται να υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Αν δε βρείτε με την πρώτη προσπάθεια προσπαθήστε ξανά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.