Θεματα

Το πρώτο Sparkling Party του καλοκαιριού το κάνει μια Μαύρη Πάπια

Στις 14/7 δροσερά cocktails με Παράγκα Sparkling στον κήπο του Black Duck

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
133288-303310.jpg

Αν δεν θέλεις επειγόντως να πιεις κάτι δροσερό σε κήπο με πρασινάδες, τότε δεν ξέρω τι είναι αυτό που ζητάς Ιούλιο μήνα στην Αθήνα. Αυτή την Πέμπτη, 14 Ιουλίου, σε μια από τις πιο όμορφες, δροσερές και λουλουδιασμένες γωνιές της πόλης οι Αθηναίοι ξεδιψούν με cocktails που βγάζουν μπουρμπουλήθρες και θυμίζουν ότι οι καλοκαιρινές βουτιές είναι κοντά.

image

Στο Black Duck από τις 21.00 ο Κοσμάς Δεβελέγκας του Pepper παίζει τις μουσικές του, ενώ εσύ πίνεις cocktails με Παράγκα Sparkling. Πρόκειται για το αφρώδες κρασί της δημοφιλούς ετικέτας που παράγεται από τις ποικιλίες Ξινόμαυρο, Chardonnay και Μοσχάτο και που του αρέσει πολύ να «παίζει» με τα cocktails. Για αυτό και εκεί, στο Black Duck, σου έχουν ετοιμάσει τρία signature cocktails με το κομψό και χαρούμενο αυτό κρασί, που μοσχοβολάει λεμόνι, βερίκοκο και ροδάκινο. Ό,τι πρέπει για να περάσει χαλαρά και ξέγνοιαστα ακόμα ένα καλοκαιρινό βραδάκι στην πόλη.

Παπαρρηγοπούλου 5-7, 210 3252396

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.