- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Μια super κουταλιά για όλες τις ώρες
Τα νέα γιαούρτια της Super Spoon της Κρι Κρι είναι ακριβώς αυτό που ζητάει ο οργανισμός σου
Τα λειτουργικά τρόφιμα
Τα εμπλουτισμένα ή αλλιώς λειτουργικά τρόφιμα αποτελούν έναν ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της βιομηχανίας τροφίμων, καθώς προσφέρουν στους καταναλωτές επιπλέον οφέλη για την υγεία τους, λόγω ακριβώς της αυξημένης περιεκτικότητάς τους σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
Η καινοτομία Κρι Κρι
Η Κρι Κρι απαντώντας στις ανάγκες των καταναλωτών δημιούργησε πρόσφατα μια εντελώς νέα κατηγορία που ανατρέπει ό,τι ξέρατε για τα λειτουργικά γιαούρτια. Πρόκειται για το Κρι Κρι High Protein Super Spoon που είναι ακριβώς ό,τι υπόσχεται το όνομα του! Μια super κουταλιά που σου δίνει super δύναμη, ενέργεια και απόλαυση.
Συνδυάζει το στραγγιστό γιαούρτι 0% με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και τις μοναδικές ιδιότητες των super fruits!
Μπορούμε να το βρούμε στα super market σε δύο λαχταριστές γεύσεις
* Ρόδι, ράσμπερι, goji berry
* Μύρτιλο, βατόμουρο, φραγκοστάφυλο, κράνμπερι
Τα plus για τον οργανισμό μας
Και ποια είναι τα οφέλη για τον οργανισμό μας;
Το γιαούρτι που περιέχει το Super Spoon παρασκευάζεται και στραγγίζεται μέσα σε 24 ώρες, αποτελώντας εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, υψηλής βιολογικής αξίας.
Οι πρωτεΐνες προστατεύουν από την απώλεια μυϊκής μάζας κατά την άθληση και συμβάλλουν αντίστοιχα στην αποκατάστασή της. Παράλληλα, ο μοναδικός συνδυασμός με τα super fruits ενισχύει την άμυνα του οργανισμού αφού η πλούσια αντιοξειδωτική τους δράση βοηθάει στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που οδηγούν σε γήρανση.
Το καλύτερο όμως είναι ότι το super spoon είναι πηγή ενέργειας με σχετικά λίγες θερμίδες, χωρίς λιπαρά και προσφέρει αυξημένη αίσθηση κορεσμού και πληρότητας.
Μάθετε περισσότερα στο www.krikrisuperspoon.gr.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.