Θεματα

Μια super κουταλιά για όλες τις ώρες

Τα νέα γιαούρτια της Super Spoon της Κρι Κρι είναι ακριβώς αυτό που ζητάει ο οργανισμός σου

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
132107-300145.jpg

Τα λειτουργικά τρόφιμα

Τα εμπλουτισμένα ή αλλιώς λειτουργικά τρόφιμα αποτελούν έναν ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της βιομηχανίας τροφίμων, καθώς προσφέρουν στους καταναλωτές επιπλέον οφέλη για την υγεία τους, λόγω ακριβώς της αυξημένης περιεκτικότητάς τους σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Η καινοτομία Κρι Κρι

Η Κρι Κρι απαντώντας στις ανάγκες των καταναλωτών δημιούργησε πρόσφατα μια εντελώς νέα κατηγορία που ανατρέπει ό,τι ξέρατε για τα λειτουργικά γιαούρτια. Πρόκειται για το Κρι Κρι High Protein Super Spoon που είναι ακριβώς ό,τι υπόσχεται το όνομα του! Μια super κουταλιά που σου δίνει super δύναμη, ενέργεια και απόλαυση.

Συνδυάζει το στραγγιστό γιαούρτι 0% με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και τις μοναδικές ιδιότητες των super fruits!

Μπορούμε να το βρούμε στα super market σε δύο λαχταριστές γεύσεις

* Ρόδι, ράσμπερι, goji berry

* Μύρτιλο, βατόμουρο, φραγκοστάφυλο, κράνμπερι

Τα plus για τον οργανισμό μας

Και ποια είναι τα οφέλη για τον οργανισμό μας;

Το γιαούρτι που περιέχει το Super Spoon παρασκευάζεται και στραγγίζεται μέσα σε 24 ώρες, αποτελώντας εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, υψηλής βιολογικής αξίας.

Οι πρωτεΐνες προστατεύουν από την απώλεια μυϊκής μάζας κατά την άθληση και συμβάλλουν αντίστοιχα στην αποκατάστασή της. Παράλληλα, ο μοναδικός συνδυασμός με τα super fruits ενισχύει την άμυνα του οργανισμού αφού η πλούσια αντιοξειδωτική τους δράση βοηθάει στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που οδηγούν σε γήρανση.

Το καλύτερο όμως είναι ότι το super spoon είναι πηγή ενέργειας με σχετικά λίγες θερμίδες, χωρίς λιπαρά και προσφέρει αυξημένη αίσθηση κορεσμού και πληρότητας. 

Μάθετε περισσότερα στο www.krikrisuperspoon.gr.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.