- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Το σπίτι του παγωτού
Με περισσότερες από 140 γεύσεις παγωτού, το Gela Casa θα γίνει το στέκι σου για αυτό το καλοκαίρι
Είναι κουκλίστικο και μοιάζει με παριζιάνικο café. Έχει όμως παγωτό που μόνο στην Ιταλία θα έτρωγες. Ολόφρεσκο και χειροποίητο, φτιαγμένο με φρέσκο ελληνικό γάλα. Με ποικιλία που αγγίζει τις 140 γεύσεις (!) θα βρεις ό,τι βάλει ο νους σου για να καλύψεις όχι μόνο τις επιθυμίες αλλά και τις ανάγκες σου. Εδώ λοιπόν θα δοκιμάσεις παγωτό χωρίς γλουτένη και γεύσεις για vegan (όπως πεπόνι, καρπούζι, μάνγκο, lime κ.α.), ενώ φανατικούς φίλους έχει και το παγωτό με 0% ζάχαρη και λιπαρά, κατάλληλο για δίαιτα ή για διαβητικούς.
Ο Δημήτρης (pastry chef και ιδιοκτήτης) έμαθε την τέχνη του παγωτού στην Ιταλία, αλλά δεν έμεινε εκεί. Για αυτό, εκτός από το καταπληκτικό παγωτό θα βρεις και λαχταριστά γλυκά όπως cheesecake με πραλίνα ή banoffee! Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τα αφράτα βαφλάκια που θα συνοδέψεις με ωραίο καφέ, ενώ πριν φύγεις, ρίξε μια ματιά στο ανοιχτό εργαστήριο. Εδώ είναι που γίνονται όλα αυτά τα γλυκά θαύματα!
Πέρα όμως από τις γλυκές, καθημερινές εκπλήξεις, στο Gelacasa θα βρεις και όλα όσα ονειρεύεσαι για να δώσεις ακόμη περισσότερη γεύση και χρώμα στις πιο ξεχωριστές σου στιγμές. Ευτυχισμένα γενέθλια είναι αυτά που έχουν μια τούρτα που δεν μοιάζει με καμιά. Μια τούρτα με ζαχαρόπαστα, σαν αυτές που φτιάχνει ο Δημήτρης, σε ό,τι σχέδιο βάζεις με το νου σου και που σε κάνουν να χαμογελάς σαν παιδί. Κι αν έχεις να βαφτίσεις το μικρό σου αγγελούδι, τι καλύτερο από το να κεράσεις τους καλεσμένους ολόφρεσκο παγωτό κατευθείαν από το καρότσι παγωτού του Gelacasa;
Και κάτι τελευταίο: δεν είναι μόνο οι ποικιλία, η φαντασία, το μεράκι που θα σε κάνουν να το λατρέψεις. Είναι και οι πολύ προσιτές τιμές, που σε βάζουν στον πειρασμό να το αγαπάς ακόμη πιο…συχνά.
Κολοκοτρώνη 15 Χαλάνδρι, 210 6899879, fb: Gelacasa
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.