Θεματα

Το σπίτι του παγωτού

Με περισσότερες από 140 γεύσεις παγωτού, το Gela Casa θα γίνει το στέκι σου για αυτό το καλοκαίρι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
131780-299311.jpg

Είναι κουκλίστικο και μοιάζει με παριζιάνικο café. Έχει όμως παγωτό που μόνο στην Ιταλία θα έτρωγες. Ολόφρεσκο και χειροποίητο, φτιαγμένο με φρέσκο ελληνικό γάλα. Με ποικιλία που αγγίζει τις 140 γεύσεις (!) θα βρεις ό,τι βάλει ο νους σου για να καλύψεις όχι μόνο τις επιθυμίες αλλά και τις ανάγκες σου. Εδώ λοιπόν θα δοκιμάσεις παγωτό χωρίς γλουτένη και γεύσεις για vegan (όπως πεπόνι, καρπούζι, μάνγκο, lime κ.α.), ενώ φανατικούς φίλους έχει και το παγωτό με 0% ζάχαρη και λιπαρά, κατάλληλο για δίαιτα ή για διαβητικούς.

image

image

image

Ο Δημήτρης (pastry chef και ιδιοκτήτης) έμαθε την τέχνη του παγωτού στην Ιταλία, αλλά δεν έμεινε εκεί. Για αυτό, εκτός από το καταπληκτικό παγωτό θα βρεις και λαχταριστά γλυκά όπως cheesecake με πραλίνα ή banoffee! Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τα αφράτα βαφλάκια που θα συνοδέψεις με ωραίο καφέ, ενώ πριν φύγεις, ρίξε μια ματιά στο ανοιχτό εργαστήριο. Εδώ είναι που γίνονται όλα αυτά τα γλυκά θαύματα!

image

image

image

Πέρα όμως από τις γλυκές, καθημερινές εκπλήξεις, στο Gelacasa θα βρεις και όλα όσα ονειρεύεσαι για να δώσεις ακόμη περισσότερη γεύση και χρώμα στις πιο ξεχωριστές σου στιγμές. Ευτυχισμένα γενέθλια είναι αυτά που έχουν μια τούρτα που δεν μοιάζει με καμιά. Μια τούρτα με ζαχαρόπαστα, σαν αυτές που φτιάχνει ο Δημήτρης, σε ό,τι σχέδιο βάζεις με το νου σου και που σε κάνουν να χαμογελάς σαν παιδί. Κι αν έχεις να βαφτίσεις το μικρό σου αγγελούδι, τι καλύτερο από το να κεράσεις τους καλεσμένους ολόφρεσκο παγωτό κατευθείαν από το καρότσι παγωτού του Gelacasa;

image

image

Και κάτι τελευταίο: δεν είναι μόνο οι ποικιλία, η φαντασία, το μεράκι που θα σε κάνουν να το λατρέψεις. Είναι και οι πολύ προσιτές τιμές, που σε βάζουν στον πειρασμό να το αγαπάς ακόμη πιο…συχνά.

image

Κολοκοτρώνη 15 Χαλάνδρι, 210 6899879, fb: Gelacasa

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.