Θεματα

Μια καλοκαιρινή έκπληξη για κάθε μέρα

Τα Daily Picks βάζουν τα καλοκαιρινά τους στα TGI Fridays και γίνονται οι σύμμαχοι της εβδομάδας μας

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Παρασκευή είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας και αυτό είναι κάτι που δεν διαπραγματεύομαι! Όμως για να κυλήσουν ομαλά οι υπόλοιπες έξι μέρες μέχρι να φτάσουν στην αγαπημένη Παρασκευή, θέλουμε ένα κίνητρο, κάτι να γλυκαίνει την αναμονή.

Ευτυχώς υπάρχουν τα TGI Fridays που καταλαβαίνουν τον εβδομαδιαίο πόνο μας και έχουν πάντα τον τρόπο να μας φτιάχνουν το κέφι. Τα αγαπημένα Daily Picks αυτή τη φορά επιστρέφουν δριμύτερα στην πιο καλοκαιρινή τους εκδοχή. Μία προσφορά, για κάθε ημέρα της εβδομάδας, σίγουρα δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο.

Κυριακή

Οι Κυριακές είναι συνήθως μελαγχολικές. Όχι όμως και στα Fridays που βαφτίζουν την Κυριακή “Sunday Funday” και βάζουν τα αγαπημένα σου cocktails στα €5!

Δευτέρα

Όσο διαρκεί το καλοκαίρι, όλοι οι φοιτητές είναι ευτυχισμένοι με τις “Hangover Mondays”, που τους χαρίζουν 20% έκπτωση σε ό,τι κι αν διαλέξουν! Ε, μάλιστα! Αυτός είναι ένας καλός λόγος να χαίρεσαι που είναι Δευτέρα…Ή που είσαι φοιτητής.

Τρίτη

Ολοκαίνουργια πληθωρικά burgers και δροσιστικά cocktails με βάση το ρούμι. Δικά σου και τα δύο με €14,90 στις R&B Tuesdays, γνωστές και με το κωδικό όνομα “Rum Cocktails &Burgers”. Ποιος είπε ότι η Τρίτη είναι δύσκολη μέρα;

image

Τετάρτη

Το καλοκαιράκι θέλει και κρασάκι. Στα TGI Fridays το ξέρουν πολύ καλά αυτό, για αυτό και τις Τετάρτες ή αλλιώς τις “Share it Wednesdays”, τα μπουκάλια κρασί έχουν μισή τιμή για να τα μοιραστείς με την παρέα σου (ή για να γίνεις παρέα με το δίπλα τραπέζι).

Πέμπτη

Είναι Ιούνιος, έχει Euro, κάνει ζέστη. Τι λείπει; Μια παγωμένη μπίρα φυσικά! Οι “Beer Thursdays” μας δροσίζουν τα βράδια της Πέμπτης, τότε που όλες οι μπίρες έχουν €3,50!

Παρασκευή

Επιτέλους! Ας το γιορτάσουμε…Με ένα (δύο, τρία, τέσσερα…) ολόδροσα και χρωματιστά cocktails! Στις Friday Rum Day, όλα τα καινούργια cocktails με βάση το ρούμι έχουν μόλις €5! Ου-α-ο!

image

Ε, τώρα είμαστε πανέτοιμοι και ανανεωμένοι για το καλοκαιράκι! Κυρίως γιατί ξέρουμε ένα μέρος, όπου κάθε μέρα είναι Παρασκευή…