Θεματα

Εκλεκτά τυριά και κρεατικά από την Ήπειρο κατευθείαν στην κουζίνα μας

Γνώρισέ τα στο κρεοπωλείο Μπούμπας το Σάββατο 25/6 και απόλαυσέ τα μαζί με τις μαρινάδες του Αλέξανδρου Παπανδρέου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
131494-298554.jpg

To 1925 στο Πωγώνι της Ηπείρου η οικογένεια Μπούμπα άνοιξε ένα τυροκομείο. Δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε τυροκομείο. Βραβεύτηκε πολλές φορές, παινεύτηκε ακόμα περισσότερες και τρεις γενιές μετά συνεχίζει να προμηθεύει με τα πιο εκλεκτά τυριά τους φανατικούς του πελάτες.

Τα ζώα που δίνουν το γάλα για τα νόστιμα αυτά τυριά, εκτρέφονται στο φυσικό τους περιβάλλον αποκλειστικά με φυτικές τροφές. Αυτός είναι ο λόγος που εκτός από πλούσιο και εύγεστο γάλα, έχουν και πεντανόστιμο κρέας. Έτσι, πριν από 20 χρόνια άνοιξε και το πρώτο κρεοπωλείο της οικογένειας Μπούμπα στα Γιάννενα.

Και σήμερα; Σήμερα μπορούν και οι Αθηναίοι να προμηθεύονται τα εκλεκτά κρεατικά της Βορείου Ελλάδας, καθώς πριν λίγες μέρες το κρεοπωλείο της οικογένειας άνοιξε παράρτημα στα Μελίσσια. Στο μοναδικά σχεδιασμένο κρεοπωλείο μπορεί να βρει κανείς ολόφρεσκο μοσχάρι, βιολογικά κοτόπουλα, κοκοράκια ελευθέρας βοσκής, αρνιά, κατσίκια, μοναδικά ηπειρώτικα τυριά και επιλεγμένα προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

image

Μια καλή ευκαιρία να δεις αλλά και να γευτείς όλα αυτά τα νόστιμα, είναι το Σάββατο 25 Ιουνίου, όταν ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου θα βρίσκεται στον καινούργιο χώρο του κρεοπωλείου για μια βραδιά BBQ σε συνεργασία με τον Γιώργο Μπούμπα. Οι πρωτότυπες όσο και πανεύκολες μαρινάδες του Αλέξανδρου συνδυάζονται με τα εκλεκτά κρέατα του κύριου Γιώργου και μας χαρίζουν καλοκαιρινές γευστικές εμπειρίες. Είμαστε όλοι καλεσμένοι για να τις δοκιμάσουμε και για να γνωρίσουμε από κοντά το καλό κρεοπωλείο που φέρνει την Ήπειρο στην πόρτα μας.

Κουντουριώτου 1, Μελίσσια, 210 6133019

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.