Θεματα

Πίνουμε Ελλάδα

Το Passepartout στηρίζει τα ελληνικά κρασιά και μπίρες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
131276-297982.jpg

Το Passepartout μάλλον το ξέρεις από τα πάρτι του. Είναι το all day café bar που έδωσε ζωντάνια στη Σκουφά. Τώρα σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποια από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά και μπίρες.

image

Στη wine list του θα βρεις 58 ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα από 35 παραγωγούς, από πολύ γνωστά ονόματα του χώρου όπως Γεροβασιλείου, Τσέλεπος, Κτήμα Άλφα, έως καινούργιες και πολύ ελπιδοφόρες προσπάθειες, σαν το Κτήμα Τ-οινος, το Κτήμα Μερκούρη και τους Κίκονες από τη μακρινή Κομοτηνή. Μπορείς, ακόμη, να δοκιμάσεις ελληνικά σταφύλια με χιλιάδες χρόνια ιστορίας, όπως το κρητικό Βιδιανό που εξελίσσεται σε παγκόσμιο trend στην οινογνωσία, ενώ περίπου 15 από τις ετικέτες προσφέρονται και σε ποτήρι.

image

Παράλληλα, και σε πείσμα των καιρών, φιλοξενεί 10 premium ελληνικές μπίρες όλων των τύπων (IPA, Stout, Red κ.ά.) από 7 ελληνικές μικροζυθοποιίες.

Σκουφά 47, 210 3645546, Fb: Passepartout Café

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.