Θεματα

Πίνουμε Ελλάδα

Το Passepartout στηρίζει τα ελληνικά κρασιά και μπίρες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
131276-297982.jpg

Το Passepartout μάλλον το ξέρεις από τα πάρτι του. Είναι το all day café bar που έδωσε ζωντάνια στη Σκουφά. Τώρα σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποια από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά και μπίρες.

image

Στη wine list του θα βρεις 58 ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα από 35 παραγωγούς, από πολύ γνωστά ονόματα του χώρου όπως Γεροβασιλείου, Τσέλεπος, Κτήμα Άλφα, έως καινούργιες και πολύ ελπιδοφόρες προσπάθειες, σαν το Κτήμα Τ-οινος, το Κτήμα Μερκούρη και τους Κίκονες από τη μακρινή Κομοτηνή. Μπορείς, ακόμη, να δοκιμάσεις ελληνικά σταφύλια με χιλιάδες χρόνια ιστορίας, όπως το κρητικό Βιδιανό που εξελίσσεται σε παγκόσμιο trend στην οινογνωσία, ενώ περίπου 15 από τις ετικέτες προσφέρονται και σε ποτήρι.

image

Παράλληλα, και σε πείσμα των καιρών, φιλοξενεί 10 premium ελληνικές μπίρες όλων των τύπων (IPA, Stout, Red κ.ά.) από 7 ελληνικές μικροζυθοποιίες.

Σκουφά 47, 210 3645546, Fb: Passepartout Café

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.