Το Passepartout μάλλον το ξέρεις από τα πάρτι του. Είναι το all day café bar που έδωσε ζωντάνια στη Σκουφά. Τώρα σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποια από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά και μπίρες.
Στη wine list του θα βρεις 58 ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα από 35 παραγωγούς, από πολύ γνωστά ονόματα του χώρου όπως Γεροβασιλείου, Τσέλεπος, Κτήμα Άλφα, έως καινούργιες και πολύ ελπιδοφόρες προσπάθειες, σαν το Κτήμα Τ-οινος, το Κτήμα Μερκούρη και τους Κίκονες από τη μακρινή Κομοτηνή. Μπορείς, ακόμη, να δοκιμάσεις ελληνικά σταφύλια με χιλιάδες χρόνια ιστορίας, όπως το κρητικό Βιδιανό που εξελίσσεται σε παγκόσμιο trend στην οινογνωσία, ενώ περίπου 15 από τις ετικέτες προσφέρονται και σε ποτήρι.
Παράλληλα, και σε πείσμα των καιρών, φιλοξενεί 10 premium ελληνικές μπίρες όλων των τύπων (IPA, Stout, Red κ.ά.) από 7 ελληνικές μικροζυθοποιίες.
Σκουφά 47, 210 3645546, Fb: Passepartout Café
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.