Θεματα

Ο ρυθμός του καλοκαιριού είναι R&B. Δηλαδή Rum Cocktails &Burgers

Ολοκαίνουργια Cocktails και burgers από τα TGI Fridays

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
131266-297968.jpg

Το καλοκαιράκι είναι εδώ (επιτέλους). Και φέτος θα το περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται! Αν δεν έχεις φύγει ακόμα για διακοπές, αλλά βλέπεις στο Facebook φωτογραφίες των φίλων σου σε κάποιο νησί του Αιγαίου, μη ζηλεύεις! Το καλοκαίρι στην πόλη μπορεί να είναι εξίσου υπέροχο.

Μουσική που σε ξεσηκώνει, burgers που σε κάνουν να ξερογλείφεσαι, cocktails με βάση το ρούμι που σε απογειώνουν. Όλα αυτά μαζί θα μπορούσαν να υπάρχουν μόνο σε ένα μέρος. Σε ένα μέρος που κάνει την κάθε μέρα να μοιάζει με Παρασκευή. Τα TGI Fridays είναι εδώ για να κάνουν τα καλοκαίρια μας καλύτερα με τα ασυναγώνιστα burgers τους και τα φαντασμαγορικά, ολοκαίνουργια cocktails τους.

Το «κολασμένο» Inferno burger με τη Hot Korean Sauce που έχει βάση τις πιπεριές chili και το peppercorn bacon, καίει καρδιές, αλλά απευθύνεται στους πιο τολμηρούς της παρέας. Κάνει ιδανικό ταίρι με το δροσερό Watermelon Rum Spush, που θυμίζει καλοκαίρι σε νησί.

image

Το Truffle Stacked με διπλό burger, mozzarella, Monterey Jack & Truffle mix είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, για εσένα που αναζητάς πάντα το ξεχωριστό. Συνόδευσέ το με κάτι εξίσου μοναδικό, όπως είναι το ολοκαίνουργιο Havana Summer Elixir με γεύσεις από μάνγκο και αχλάδι.

Και μην ξεχάσω να σου πω για το εναλλακτικό διπλό burger Onion Stacked, που σερβίρεται ανάμεσα σε δύο quesadillas με τυριά και BBQ sauce και απογειώνεται με τρία διαφορετικά είδη κρεμμυδιών (onionrings, frizzled & caramelized onions). Ταιριάζει άψογα με το 7 Nights in Havana με δυόσμο, σύκο και lime, που σου χαρίζει αυτό ακριβώς που υπόσχεται: αξέχαστες κουβανέζικες νύχτες…

Έτσι θέλουμε να περνάνε τα καλοκαιρινά ραντεβού μας στην πόλη. Με Rum Coctails, Burgers και την ανεβαστική διάθεση που πάντα έχουν τα TGI Fridays. Δροσερά, αλλά ταυτόχρονα τόσο…καυτά!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.