Θεματα

11 διάσημοι σεφ, 13 βραδιές ελληνικών γεύσεων

Η ελληνική κουζίνα γιορτάζει στο Greek Gastronomy Festival του Porto Carras Grand Resort

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
131107-297442.jpg

Ότι η Χαλκιδική είναι κα-τα-πλη-κτι-κή το γνωρίζουμε όλοι. Η εναλλαγή των χρωμάτων από το αναζωογονητικό πράσινο της βλάστησης στο βαθύ μπλε της θάλασσας αρκεί για να νιώσεις ότι είσαι στον παράδεισο. Τι θα μπορούσε να κάνει μια βόλτα στην Χαλκιδική ακόμα καλύτερη; Ένα φεστιβάλ γαστρονομίας φυσικά...!

Αυτό το καλοκαίρι, διάσημοι chef, ξεχωριστές γεύσεις και μοναδική ατμόσφαιρα, φιλοξενούνται στο Porto Carras Grand Resort, τοποθετώντας τη μαγευτική Σιθωνία Χαλκιδικής στην κορυφή του γαστρονομικού χάρτη για τρίτη συνεχή χρονιά.

Οι βραβευμένοι chef Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Γιάννης Αποστολάκης, Χριστόφορος Πέσκιας, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης Νουρλόγλου, Nίκη Μηταρέα, Νίκος Κοντοσώρος, Τάσος Αντωνίου δημιουργούν πιάτα που ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα αναμένεται να μας καταπλήξει με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές!

Στο Tsipouraki Restaurant με τη μαγευτική θέα, το οποίο βρίσκεται στη βραβευμένη με Γαλάζια σημαία, Porto Carras Μαρίνα, οι μυρωδιές που θα ξεχυθούν από τις κουζίνες θα είναι γλυκές και τρυφερές, όσο και τα συναισθήματά μας, όταν θυμόμαστε τα αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας που καθόρισαν τη ζωή και τις μνήμες μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2016

17 Ιουνίου
Πάτερ Επιφάνιος
24 Ιουνίου
Γιάννης Μπαξεβάνης
1 Ιουλίου
Δημήτρης Σκαρμούτσος
8 Ιουλίου
Νίκη Μηταρέα
15 Ιουλίου
Χριστόφορος Πέσκιας
22 Ιουλίου
Γιάννης Αποστολάκης
29 Ιουλίου
Μαρία Εκμεκτσιόγλου
5 Αυγούστου
Ντίνα Νικολάου
12 Αυγούστου
Πάτερ Επιφάνιος
19 Αυγούστου
Νίκος Κοντοσώρος
26 Αυγούστου
Τάσος Αντωνίου
2 Σεπτεμβρίου
Μιχάλης Νουρλόγλου
9 Σεπτεμβρίου
Γιάννης Μπαξεβάνης

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.