Αν ήταν οποιοδήποτε άλλο μαγαζί θα γιόρταζε τα γενέθλιά του φυσώντας μια τούρτα με 20 κεράκια. Είναι όμως το Sushi Bar που πριν δύο δεκαετίες στάθηκε αρκετά τολμηρό ώστε να πρωτοσυστήσει στους Αθηναίους την ιαπωνική κουζίνα. Τώρα, πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά και μας συστήνει τη νέα τάση, που ήδη γίνεται μόδα στο εξωτερικό.
Η Δύση συναντά την Ανατολή σε μια γευστική ιστορία που μόνο καλό τέλος μπορεί να έχει. Αν αγαπάς το burger και αν σου αρέσει και το sushi, τότε γιατί να μην μπορείς να απολαύσεις και τα δύο…ταυτόχρονα;
Το Sushi Bar βάζει τη σφραγίδα του σε έξι λαχταριστά sushi burgers που παντρεύουν τα παραδοσιακά στοιχεία της ιαπωνικής κουζίνας με την κλασική δομή του burger που όλοι ξέρουμε. Έτσι έχουμε burger με φιλέτο σολομού, με sashimi, με σολομό teriyaki, με ταρτάρ τόνου και φύκι nori, ακόμα και μια γλυκιά ομελέτα στη veggie εκδοχή της. Οι στρώσεις από φύκια nori και wakame, ginger, αυγά χελιδονόψαρου, ανανά, αβοκάντο και άλλα φρέσκα λαχανικά συμπληρώνουν το sushi burger ενώ οι απαλές και οι spicy σος βάζουν τη δική τους νόστιμη πινελιά.
Τα πρωτότυπα αυτά burgers κυκλοφορούν ήδη σε δύο μεγέθη. Regular για εσένα που λαχταράς κάτι το πληθωρικό και mini για να μπορείς να δοκιμάσεις πάνω από ένα. Τι λες λοιπόν;
Πλ. Βαρνάβα, Παγκράτι, 210 75 24 354│Γ. Βλάχου 38, Ν. Ψυχικό 210 67 29 333-4│Άτλαντος 1, Π. Φάληρο, 210 98 02 111, www.thesushibar.gr, Fb: THE SUSHI BAR
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.