Θεματα

Τι λες για Sushi Burger;

6 νέες λαχταριστές προτάσεις από το The Sushi Bar

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130516-295844.jpg

Αν ήταν οποιοδήποτε άλλο μαγαζί θα γιόρταζε τα γενέθλιά του φυσώντας μια τούρτα με 20 κεράκια. Είναι όμως το Sushi Bar που πριν δύο δεκαετίες στάθηκε αρκετά τολμηρό ώστε να πρωτοσυστήσει στους Αθηναίους την ιαπωνική κουζίνα. Τώρα, πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά και μας συστήνει τη νέα τάση, που ήδη γίνεται μόδα στο εξωτερικό.

Η Δύση συναντά την Ανατολή σε μια γευστική ιστορία που μόνο καλό τέλος μπορεί να έχει. Αν αγαπάς το burger και αν σου αρέσει και το sushi, τότε γιατί να μην μπορείς να απολαύσεις και τα δύο…ταυτόχρονα;

image

image

Το Sushi Bar βάζει τη σφραγίδα του σε έξι λαχταριστά sushi burgers που παντρεύουν τα παραδοσιακά στοιχεία της ιαπωνικής κουζίνας με την κλασική δομή του burger που όλοι ξέρουμε. Έτσι έχουμε burger με φιλέτο σολομού, με sashimi, με σολομό teriyaki, με ταρτάρ τόνου και φύκι nori, ακόμα και μια γλυκιά ομελέτα στη veggie εκδοχή της. Οι στρώσεις από φύκια nori και wakame, ginger, αυγά χελιδονόψαρου, ανανά, αβοκάντο και άλλα φρέσκα λαχανικά συμπληρώνουν το sushi burger ενώ οι απαλές και οι spicy σος βάζουν τη δική τους νόστιμη πινελιά.

Τα πρωτότυπα αυτά burgers κυκλοφορούν ήδη σε δύο μεγέθη. Regular για εσένα που λαχταράς κάτι το πληθωρικό και mini για να μπορείς να δοκιμάσεις πάνω από ένα. Τι λες λοιπόν;

image

Πλ. Βαρνάβα, Παγκράτι, 210 75 24 354│Γ. Βλάχου 38, Ν. Ψυχικό 210 67 29 333-4│Άτλαντος 1, Π. Φάληρο, 210 98 02 111, www.thesushibar.gr, Fb: THE SUSHI BAR

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.