Θεματα

Grilltopia, η απόλυτη εμπειρία ψησίματος

Ψήσου για το πιο περιπετειώδες και γευστικό ταξίδι

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130507-295823.jpg

Καπνιστές γεύσεις, τολμηροί ψήστες, αρώματα ξύλου, ζουμερά κρέατα και πρωτότυπες σάλτσες. Κάπως έτσι μοιάζει η Grilltopia. Αυτό το καλοκαίρι η Hellmann’s σε προσκαλεί την ανακαλύψεις και να δοκιμάσεις τις νέες λαχταριστές Hellmann’s Grill Sauces.

Με εντολή της Hellmann’s ένας φανατικός ψήστης, ο DJ BBQ έχει την αποστολή να ταξιδέψει σε 4 διαφορετικές χώρες και να ανακαλύψει την απόλυτη εμπειρία grilling. Στόχος του είναι να πείσει ανθρώπους που δεν είναι λάτρεις του ψησίματος ότι το γευστικό μέλλον βρίσκεται στη…σχάρα! Θα τα καταφέρει; Μπορείς να το μάθεις ακολουθώντας αυτό το καλοκαίρι το νόστιμο ταξίδι του και ζώντας την πιο γευστική εμπειρία του φετινού καλοκαιριού από το timeline σου.

Στη σελίδα της Hellmann’s στο Facebook θα βρεις τα λαχταριστά επεισόδια, για να μυηθείς στα πιο βαθιά μυστικά του grilling. Ψήνεσαι;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.