- CITY GUIDE
- PODCAST
-
31°
![130304-295108.jpg 130304-295108.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2016/06/06/130304-295108.jpg)
Είναι από τα εστιατόρια εκείνα που έχουν πάντα κάτι καινούργιο να πουν, κάτι να ανακαλύψουν και να μοιραστούν μαζί μας. Τα Gazi College είναι πάντα ανήσυχα και έτοιμα για το επόμενο γευστικό ταξίδι τους. Για αυτό άλλωστε μας έχουν πάντα συνεπιβάτες. Αυτό το καλοκαίρι το πλοίο έχει ήδη σαλπάρει και οι καπετάνιοι του, οι executive chefs Μιχάλης Φανερωμένος, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης έχουν συγκεντρώσει αυθεντικές συνταγές από κάθε γωνιά της Γης.
Κάθε κοσμογυρισμένο πιάτο ετοιμάζεται μπροστά στα μάτια σου στην ανοιχτή κουζίνα, αποκλειστικά με ολόφρεσκα υλικά. Αυτό άλλωστε ήταν πάντα και το σήμα κατατεθέν των Gazi College, από το 2010 που μας πρωτοσυστήθηκαν. Στο νέο μενού με τις ολοκαίνουργιες homemade επιλογές βρίσκουμε πιάτα όπως Mexican pizza, burger carbonara, σαλάτα με αρωματική κινόα, μπιφτεκάκια κοτόπουλου ζυμωμένα με κινόα, μπρουσκέτα τόνου, δροσερή σαλάτα από φακές beluga, ελληνικό hot dog και άλλα τόσα νόστιμα. Ανακαλύψαμε όμως και κάτι ακόμα, αποκλειστικά για εκείνους που έχουν ροπή στην…αμαρτία. To νέο γλυκό hot soft American cookie είναι όσο κολασμένο, όσο ακούγεται. Το ίδιο και το παγωτό με γεύση black forest, άλλο να στο λέω και άλλο να βάζεις στο στόμα σου την πρώτη ηδονιστική κουταλιά. Στον αντίποδα υπάρχει το healthy προφιτερόλ για όσους προσέχουν και αποζητούν τα γλυκά με μέτρο. Ανακάλυψέ τα όλα στο καινούργιο μενού και ετοιμάσου για τα πρώτα γευστικά, εντελώς συναρπαστικά ταξίδια του καλοκαιριού.
Σαλάτα με αρωματική κινόα
Mexican pizza
Burger Carbonara
Μπρουσκέτα τόνου
Μπιφτεκάκια κοτόπουλου
Mac n' Cheese
Δροσερή σαλάτα από φακές Beluga
Chicken Kinoa Burger
Feta Burger
Greek Hot Dog
Πράσινη σαλάτα με κρουτόν από βιολογικό ψωμί Ζέας
Hot soft American cookie
Healthy Profiterol
Muffin με Gozi Berries, χωρίς ζάχαρη
Black Forest Ice Cream
Tip: Όλα τα ταξίδια έρχονται μαζί σου ή ακόμα και σπίτι σου μέσα από τις υπηρεσίες take out και delivery των Gazi College.
Καταστήματα Gazi College
Αθήνα, Περσεφόνης 53-2103422112
Γλυφάδα, Γρηγορίου Λαμπράκη 5 -2108982723
Πειραιάς, Γρηγορίου Λαμπράκη 117-2104100612
www.facebook.com/GaziCollegeGr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.