Θεματα

Οι Κυριακές περνούν μόνο με παγωμένη μπίρα

Το Barley Cargo υποδέχεται με ζυθοχαμόγελο τις κυριακάτικες EμBEERίες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
128359-289611.jpg

Από τις πιο γνωστές, ενημερωμένες και καλύτερες μπιραρίες της πόλης, το Barley Cargo είναι πάντα έτοιμο να μας παρασύρει στον δροσερό κόσμο της μπίρας. Το τιμάμε όλες τις εποχές, αλλά όσο να’ ναι το καλοκαίρι το αγαπάμε λίγο περισσότερο. Και αυτό ανταποδίδει με τους ανεπανάληπτους…μπιραματισμούς του, όπως συνηθίζει να τους αποκαλεί. Ναι, σωστά μαντεύεις. Οι κυριακάτικες ΕμBEERίες είναι πάλι εδώ!

image

Αρχίζοντας από αυτή την Κυριακή, 15 Μαΐου και για κάθε Κυριακή μέχρι τις 26 Ιουνίου, ζυθοποιοί από όλη την Ελλάδα δίνουν το ραντεβού τους στο Barley Cargo για να μας συστήσουν τις ωραίες τους μπίρες και να λύσουν όλες τις απορίες μας. Βύνη, λυκίσκος, μαγιά, πικράδα, πλούσιο σώμα, υπόγλυκες νότες, απαλό άρωμα, διακριτική σπιρτάδα, φρουτώδης επίγευση, κρεμώδης αφρός, μεστή γεύση, τροπικά φρούτα, πιπεράτες πινελιές μπαχαρικών…η γευστική παλέτα της ελληνικής μπίρας δεν έχει τελειωμό!

Και επειδή οι καλές μπίρες θέλουν και την κατάλληλη συνοδεία, το Barley Cargo φροντίζει για τα πιο λαχταριστά μεζεδάκια, διαφορετικά κάθε φορά, ανάλογα τα παραδοσιακά προϊόντα που βγάζει ο τόπος κάθε μικροζυθοποιίου!

image

Μεζεδάκια και καλή μπίρα. Έτσι θέλουμε να περνάμε τις Κυριακές μας. Για αυτό ας δώσουμε όλοι μαζί ραντεβού αυτή την Κυριακή στις 9 μ.μ. στο Barley Cargo για να δοκιμάσουμε τη Θεσσαλονικιά μπίρα Sknipa, την πρώτη ελληνική μπίρα που φέρνουν κοντά μας οι ΕμBEERίες, και να γνωρίσουμε τους παραγωγούς της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

15.05.16 Sknipa (Θεσσαλονίκη)

22.05.16 Αργώ (Βόλος)

29.05.16 Canal Dive (Κόρινθος)

05.06.16 Σόλο (Κρήτη)

12.06.16 Ora (Πάτρα)

19.06.16 Θεσσαλική (Θεσσαλία)

26.06.16 Στίλβη (Καρδίτσα)

Κολοκοτρώνη 6, 210 3230445, Fb: BarleyCargo

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.