Είτε σου αρέσει, είτε όχι, η μαγειρίτσα είναι ένα από τα must πιάτα αυτής της γιορτής. Και εδώ που τα λέμε, μια συγκίνηση υπάρχει όταν όλη η οικογένεια επιστρέφει σπίτι μετά την Ανάσταση και συγκεντρώνεται γύρω από το τραπέζι. Ακόμα κι αν είναι απλά για να φάει μαγειρίτσα και να τσουγκρίσει κόκκινα αυγά. Αν όμως σε πιάνει πονοκέφαλος και μόνο στην ιδέα να τη φτιάξεις μόνος/ η σου, εμπιστεύσου τους ειδικούς, που όχι μόνο τη μαγειρεύουν για εσένα, αλλά στη φέρνουν και στο σπίτι!
Παπασπύρου
Ξακουστός για τα γλυκά του αλλά το Μ. Σάββατο φορά την πασχαλινή ποδιά του και μαγειρεύει μαγειρίτσα (€9), γαρδουμπάκια φούρνου (€9), μπουτάκια αρνίσια φούρνου (€9,50) και άλλα νόστιμα. Πανόρμου 19, Αμπελόκηποι, 210 6424528, Αγ. Παρασκευής 115, Χαλάνδρι, 210 6842278, Τατοΐου 100& Κολοκοτρώνη 29, Κηφισιά, 210 6204836, Αγ. Τριάδος & Ν. Ζίχνης 15, Αχαρναί, 210 2409235
24ωρο
Φτιάχνει μαγειρίτσα όλο τον χρόνο, αλλά τούτες τις μέρες δέχεται βροχή τις παραγγελίες.. Σπίτι σου στο άψε σβήσε, σε μερίδα ή σε καζάνι!. Α! Και αρνάκι ψητό στο φούρνο για την Κυριακή. Συγγρού 44, Κουκάκι, 210 9221159
Μαύρο Πρόβατο
Τυχερός, αν μένεις κέντρο. Το αγαπημένο του Παγκρατίου, θα είναι κλειστό το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, αλλά όχι τελείως…Σε σκέφτεται και κάνει delivery την ασυναγώνιστη μαγειρίτσα του (και ότι άλλο ζητήσεις). Αρριανού 31, Παγκράτι, 210 722346
Βλάσσης
Μαγειρίτσα ύψους από τα πιο νόστιμα εστιατόρια της Αθήνας. Κλειστό το Μ. Σάββατο, αλλά τη μαγειρίτσα μπορείς να την παραγγείλεις μέχρι τη Μ. Παρασκευή. Μαιάνδρου 15, Ιλίσια, 210 6463060
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.