Θεματα

Η μεγάλη παράσταση του CTC

O διεθνούς φήμης σεφ San-Hoon Degeimbre και ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης σε μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
126145-283326.jpg

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, είναι ένας σεφ απλά εξαιρετικός, με εντυπωσιακή σταδιοδρομία στη διάρκεια της οποίας έχει εργαστεί σε μερικά από τα πιο γνωστά εστιατόρια του κόσμου, δίπλα σε τεράστιες μορφές της παγκόσμιας γαστρονομίας. Του αρέσει συνεχώς να πειραματίζεται όπως του αρέσει και να καλεί τους πελάτες του σ’ ένα γαστρονομικό ταξίδι όπου οι γεύσεις εναλλάσσονται αρμονικά και…ασύστολα.

Ο πρόσφατα βραβευμένος και με Χρυσό Σκούφο σεφ υποδέχεται στο εστιατόριο CTC, στο οποίο είναι σεφ αλλά και ιδιοκτήτης, στις 26 Απριλίου τον διεθνούς φήμης σεφ Sang-Hoon Degeimbre για να συμπρωταγωνιστήσουν στην ίδια παράσταση. Μια παράσταση που θα παιχτεί στα… σανίδια του CTC: ένα δείπνο «quatre mains», 23 πιάτων.

image

Αλέξανδρος Τσιοτίνης

Πρόκειται για μια σπάνια ευκαιρία, μια μοναδική –θα έλεγε κανείς- γαστριμαργική εμπειρία κατά την οποία κάθε σεφ θα ετοιμάσει 11 πιάτα και ένα ακόμη από κοινού. Το κοινό θα δοκιμάσει βραβευμένα πιάτα του διάσημου Βελγοκορεάτη σεφ, όπως τον αστακό με φράουλες και γκασπάτσο από κόκκινο λάχανο, την πειραγμένη προσέγγισή του στη βέλγικη σπεσιαλιτέ μύδια με πατάτες τηγανιτές, αλλά και τα καλύτερα πιάτα του CTC όπως βελουτέ καλαμπόκι αρωματισμένη με αστακό και αφρό από τρούφα και περγαμόντο, ναμελάκα λευκής σοκολάτας με βιολέτα και κόκκινα φρούτα.

Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και το πάντρεμα της διακεκριμένης ομάδας οίνου του CTC με τον Sang-Hoon Degeimbre, καθώς ο τελευταίος φέρει τη διπλή ιδιότητα chef/ sommelier και θα προσθέσει τις πινελιές του στο beverage pairing της βραδιάς.

image

Sang-Hoon Degeimbre

Bonus έκπληξη μερικά πιάτα που θα κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους όπως η τερίνα σαρδέλας με ζελέ από ρετσίνα και πουρέ αμπελόφυλλο. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, μόλις 30 οι τυχεροί. Η τιμή του μενού 23 πιάτων με συνοδεία 10 ποτών είναι €200/άτομο. Η προσέλευση αναμένεται αθρόα, οπότε κάντε κράτηση.

Info: Ουμπλιανής 14& Διοχάρους 27, 210 7228812. (H κράτηση θεωρείται έγκυρη με την προκαταβολή του 20% του ποσού. Η προκαταβολή επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης μέχρι και 48 ώρες πριν το δείπνο).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.