Θεματα

TΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

Εσύ πού θα τσικνίσεις φέτος;

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 335
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
12592-28605.jpg

● Στη «Στοά»  πάρτι με live μουσικές του κεφιού – από tango και latin μέχρι λαϊκά, παραδοσιακά και… βαλκανικά. 

● Στο εστιατόριο «Καλλίστη Γεύσις» μενού 5 πιάτων πολίτικης κουζίνας € 28/άτομο.

● Live jazz και swing στον «Λεμονόκηπο», μαζί με καλό κρασί και νόστιμα πιάτα.

● Στο “Cocktail’s Code” στήνουν ψησταριές στο δρόμο και θα μοιράζουν δωρεάν σουβλάκια.

Εσύ τι θα ντυθείς;

Βάλε σομπρέρο, βάλε μουστάκι, ντύσου πριγκίπισσα, μπες στο πνεύμα τέλος πάντων και τσέκαρε τρία από τα αποκριάτικα πάρτι των ημερών που υπόσχονται γέλιο και διασκέδαση δύο σε ένα.

Ελληνικός Κόσμος Πειραιώς 254, Ταύρος, 212 2540.000 Grande αποκριάτικο πάρτι με επίτιμη καλεσμένη τη Σαμάνθα Φοξ, η οποία θα πλαισιώνεται από τον Γιάννη Γιοκαρίνη και τον καλύτερο σωσία του Μάικλ Τζάκσον. Με τίτλο “Put your mask on”. 26/2.

Eleven Αγ. Κωνσταντίνου 59 & Κηφισίας, Μαρούσι, 210 6147.192 Καρναβαλικό live με τους ΣΑΛΑΤΑ και τον Tonis Sfinos, να παίζουν μουσική, να χορεύουν, να παίζουν κωμικά σκετς. 27/2

Αστροσελίδα Β. Κωνσταντίνου 2 & πλ. Σταδίου 2, Καλλιμάρμαρο, 210 7568.664 Μασκέ πάρτι στην πιο ωραία γειτονιά της Αθήνας, με θέμα Cartoon. Ο Ντόναλντ και η Ντέζι θα παίξουν πολύ. 27/2

Playce, Λεωφόρος Παπάγου 128, Ζωγράφου, 210 7755.060 Back to school με ρυθμούς από τα παλιά. Αρχή με ροκ και λίγο πριν από τις 24.00 dance. Γύρνα στα θρανία. 26/2

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.