Θεματα

TΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

Εσύ πού θα τσικνίσεις φέτος;

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 335
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
12592-28605.jpg

● Στη «Στοά»  πάρτι με live μουσικές του κεφιού – από tango και latin μέχρι λαϊκά, παραδοσιακά και… βαλκανικά. 

● Στο εστιατόριο «Καλλίστη Γεύσις» μενού 5 πιάτων πολίτικης κουζίνας € 28/άτομο.

● Live jazz και swing στον «Λεμονόκηπο», μαζί με καλό κρασί και νόστιμα πιάτα.

● Στο “Cocktail’s Code” στήνουν ψησταριές στο δρόμο και θα μοιράζουν δωρεάν σουβλάκια.

Εσύ τι θα ντυθείς;

Βάλε σομπρέρο, βάλε μουστάκι, ντύσου πριγκίπισσα, μπες στο πνεύμα τέλος πάντων και τσέκαρε τρία από τα αποκριάτικα πάρτι των ημερών που υπόσχονται γέλιο και διασκέδαση δύο σε ένα.

Ελληνικός Κόσμος Πειραιώς 254, Ταύρος, 212 2540.000 Grande αποκριάτικο πάρτι με επίτιμη καλεσμένη τη Σαμάνθα Φοξ, η οποία θα πλαισιώνεται από τον Γιάννη Γιοκαρίνη και τον καλύτερο σωσία του Μάικλ Τζάκσον. Με τίτλο “Put your mask on”. 26/2.

Eleven Αγ. Κωνσταντίνου 59 & Κηφισίας, Μαρούσι, 210 6147.192 Καρναβαλικό live με τους ΣΑΛΑΤΑ και τον Tonis Sfinos, να παίζουν μουσική, να χορεύουν, να παίζουν κωμικά σκετς. 27/2

Αστροσελίδα Β. Κωνσταντίνου 2 & πλ. Σταδίου 2, Καλλιμάρμαρο, 210 7568.664 Μασκέ πάρτι στην πιο ωραία γειτονιά της Αθήνας, με θέμα Cartoon. Ο Ντόναλντ και η Ντέζι θα παίξουν πολύ. 27/2

Playce, Λεωφόρος Παπάγου 128, Ζωγράφου, 210 7755.060 Back to school με ρυθμούς από τα παλιά. Αρχή με ροκ και λίγο πριν από τις 24.00 dance. Γύρνα στα θρανία. 26/2

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.