Θεματα

Το Sushi Bar έγινε 20 χρονών

Το ωραίο ιαπωνικό εστιατόριο έχει γενέθλια και το γιορτάζει

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μια φορά και έναν καιρό στην πλατεία Βαρνάβα η άνοιξη μπήκε με κάτι πιάτα πολύχρωμα που προκαλούσαν περιέργεια μεγάλη στον κόσμο που τα δοκίμαζε. Ήταν το πρώτο Sushi Bar και ένα από τα πρώτα ιαπωνικά εστιατόρια που άνοιγαν στην Αθήνα. Από τότε πάνε 20 χρόνια.

Δεν είναι λίγα για ένα εστιατόριο, ειδικά σε εποχές που τα πάντα ανοιγοκλείνουν με ταχύτητα φωτός. Για να τα καταφέρεις σημαίνει ότι επιμένεις να διατηρείς την ποιότητα και την αυθεντικότητά σου. Το Sushi Bar δεν πέτυχε μόνο να κρατήσει ψηλά τον πήχη, αλλά και να αναπτύξει μια ολόκληρη φιλοσοφία γύρω από την παράδοση της ιαπωνικής κουλτούρας. Το καταλαβαίνεις εύκολα από τις ωραίες γιαπωνέζικες τοιχογραφίες, τα σερβίτσια, την ατμόσφαιρα, πάνω από όλα με τη γεύση.

image

Φέτος το Sushi Bar γιορτάζει τις δύο δεκαετίες του προσφέροντας 20% έκπτωση (ισοδύναμη με τα κεράκια της τούρτας του) σε όλα του τα nigiri.Είναι ωραίο να εκμεταλλευτείς την προσφορά (που ισχύει μέχρι 25 Απριλίου, οπότε έχεις καιρό), και να κάνεις μια ανοιξιάτικη βόλτα στο Παγκράτι, στο Ν. Ψυχικό ή στο Π. Φάληρο για το αυθεντικό, σωστό και ποιοτικό του sushi.

image

Πλ. Βαρνάβα, Παγκράτι, 210 7524354/ Βλάχου 38, Ν. Ψυχικό, 210 6729333/ Άτλαντος 1, Π. Φάληρο, 210 9802111