Θεματα

Το Sushi Bar έγινε 20 χρονών

Το ωραίο ιαπωνικό εστιατόριο έχει γενέθλια και το γιορτάζει

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
124551-279452.jpg

Μια φορά και έναν καιρό στην πλατεία Βαρνάβα η άνοιξη μπήκε με κάτι πιάτα πολύχρωμα που προκαλούσαν περιέργεια μεγάλη στον κόσμο που τα δοκίμαζε. Ήταν το πρώτο Sushi Bar και ένα από τα πρώτα ιαπωνικά εστιατόρια που άνοιγαν στην Αθήνα. Από τότε πάνε 20 χρόνια.

Δεν είναι λίγα για ένα εστιατόριο, ειδικά σε εποχές που τα πάντα ανοιγοκλείνουν με ταχύτητα φωτός. Για να τα καταφέρεις σημαίνει ότι επιμένεις να διατηρείς την ποιότητα και την αυθεντικότητά σου. Το Sushi Bar δεν πέτυχε μόνο να κρατήσει ψηλά τον πήχη, αλλά και να αναπτύξει μια ολόκληρη φιλοσοφία γύρω από την παράδοση της ιαπωνικής κουλτούρας. Το καταλαβαίνεις εύκολα από τις ωραίες γιαπωνέζικες τοιχογραφίες, τα σερβίτσια, την ατμόσφαιρα, πάνω από όλα με τη γεύση.

image

Φέτος το Sushi Bar γιορτάζει τις δύο δεκαετίες του προσφέροντας 20% έκπτωση (ισοδύναμη με τα κεράκια της τούρτας του) σε όλα του τα nigiri.Είναι ωραίο να εκμεταλλευτείς την προσφορά (που ισχύει μέχρι 25 Απριλίου, οπότε έχεις καιρό), και να κάνεις μια ανοιξιάτικη βόλτα στο Παγκράτι, στο Ν. Ψυχικό ή στο Π. Φάληρο για το αυθεντικό, σωστό και ποιοτικό του sushi.

image

Πλ. Βαρνάβα, Παγκράτι, 210 7524354/ Βλάχου 38, Ν. Ψυχικό, 210 6729333/ Άτλαντος 1, Π. Φάληρο, 210 9802111

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.