Θεματα

Τις Κυριακές μαγειρεύουμε!

Νέα Cooking Zone με τους διασημότερους chefs του κόσμου στο Fox Life

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
124016-278220.jpg

Η Κυριακή είναι η μέρα που όλη η οικογένεια μαζεύεται γύρω από το τραπέζι. Η προσοχή επικεντρώνεται στην κουζίνα, οι μαμάδες, αλλά και οι μπαμπάδες θέλουν να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό και όλη την αγάπη τους στο κυριακάτικο φαγητό. Δεν είναι πάντα εύκολο όμως. Λάθη γίνονται και η φράση «τι να μαγειρέψω σήμερα», πάντα στριφογυρίζει στο μυαλό. Μερικές φορές χρειαζόμαστε βοήθεια, καινούργιες ιδέες, συνταγές που μας εμπνέουν. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να έχουμε σεφ για συμμάχους;

image

Το Fox Life φέρνει στην κουζίνα μας τους πιο γνωστούς σεφ παγκοσμίως στο νέο του μαγειρικό πρόγραμμα. Την αυλαία ανοίγει στη 13.00 ο Jamie Oliver με το «Jamie’s Super Food», την εκπομπή που έχει όλα τα νέα για την υγιεινή διατροφή. Ο Jamie μας μαθαίνει να ετοιμάζουμε νόστιμα και τέλεια ισορροπημένα πιάτα που περιέχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός μας, βασισμένα στα διατροφικά μυστικά πέντε γωνιών του πλανήτη (ανάμεσά τους και η Ικαρία), όπου οι άνθρωποι ζουν περισσότερα χρόνια απ’ότι στον υπόλοιπο κόσμο.

image

Στις 13.55 τη σκυτάλη παίρνει η Nigella Lawson με την εκπομπή «Simply Nigella». Συνταγές που θα χαιρόμαστε όχι μόνο να τρώμε, αλλά και να μαγειρεύουμε, από το καθημερινό πρωινό μέχρι πλούσιο brunch και ελαφρύ δείπνο. Η Nigella θα μοιράζεται ταυτόχρονα μαζί μας τα μυστικά αυτά που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη μέσα και έξω από την κουζίνα.

image

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο Fox Life ολοκληρώνονται στις 14.30 με τον Gordon Ramsay, που μαγειρεύει με την οικογένειά του όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί στο «Gordon Ramsay’s Ultimate Home Cooking». Εύκολες και γρήγορες συνταγές για κάθε γούστο, που αφαιρούν την πίεση του καθημερινού μαγειρέματος και εξασφαλίζουν ότι δεν θα αποτύχουμε ποτέ, ακόμα και αν είμαστε αρχάριοι στην κουζίνα.

Δείτε το τρέιλερ:

[FOX Life] Cooking Zone Trailer from FOX NETWORKS GROUP - GREECE on Vimeo.

*Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης. Τα επεισόδια από τη νέα cooking zone του FOX Life είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.