Θεματα

Coconut Overnight Oatmeal

Βρώμη με τροπικές γεύσεις καρύδας

50853-112658.jpg
Αντζέλικα Μισιτζή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
123963-278025.jpg

Η συνταγή αυτή είναι τόσο απλή, νόστιμη και γλυκιά που δεν έχεις πλέον δικαιολογία για να μην τρως υγιεινά! Τα υλικά είναι vegan (νηστίσιμα) και θρεπτικά. Θα σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις την μέρα σου χωρίς να απαιτεί χρόνο στην κουζίνα το πρωί.

image

Αρκεί να αναμείξεις τα υλικά σε ένα μπολ, να το καλύψεις αεροστεγώς και να το αφήσεις στο ψυγείο αποβραδίς. Θα δημιουργηθεί ένας κρεμώδης μαγικός χυλός, έτοιμος να τον σερβίρεις, κρύο ή ζεστό, με τα αγαπημένα σου φρούτα και ξηρούς καρπούς.

image

Τα υλικά που χρειάζεσαι είναι:

• 1/2 κούπας νιφάδες βρώμης

• 2/3 κούπας γάλα καρύδας

• 1 κουταλιά της σούπας σπόρους τσία ή λιναρόσπορο κοπανιστό

• λίγο αλάτι

• 2 κουταλάκια σιρόπι σφενδάμου ή μέλι

Περισσότερα στο instagram @misitzi

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.