Θεματα

Pairidaeza, το μπαρ που γεμίζει μουσική τα κυριακάτικα απογεύματα

Αργότερα, τα βράδια, το μπαρ γίνεται ακόμα πιο μπαρ, με ποτά, κοκτέιλ και τα σχετικά

Μανίνα Ζουμπουλάκη
Μανίνα Ζουμπουλάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
123119-276062.jpg

Aπόγευμα Κυριακής στη χαριτωμένη «Pairidaeza», όπου βάζει την αχτύπητη μουσική του από τις 5.00 μ.μ. ο Νικήτας Καραγιάννης. Για καφέδες δηλαδή τα κυριακάτικα απογεύματα είναι ότι πρέπει στην «Pairidaeza», παρόλο που με μπερδεύει πάντα με το «ai» και το «ae» στο ονοματάκι της για λόγους ανεξήγητους.

Ο Νικήτας είναι χρόοοοοονια dj, κι ακόμα περισσότερα χρόνια δημοσιογράφος, εξαιρετικός και στα δύο αλλά με feeling και εφηβικό ενθουσιασμό στις μουσικές του… που δεν τις ξεχνάς, γράφονται μέσα στο κεφάλι σου για μέρες μετά.

Αργότερα, τα βράδια, το μπαρ γίνεται ακόμα πιο μπαρ, με ποτά, κοκτέιλ και τα σχετικά, μερικές νύχτες με κέφι μέχρι πρωίας που λέει ο λόγος, ένα μπρούντζινο-δερμάτινο-ξύλινο μπαρ που θυμίζει Παρίσι ανεξαρτήτως χρονολογίας. Δεν είναι σκόπιμο όλα να θυμίζουν κάτι που είναι ή δεν είναι (αυτό που έχεις μπροστά σου), συμβαίνει απλώς, και όσο μεγαλώνεις πολύ περισσότερο.

«Pairidaeza» Café bar, Παρνασσού 3, Πλ. Καρύτση, 2103210233

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.