Θεματα

Δείπνο Αγ. Βαλεντίνου πάνω στο κύμα

Επειδή ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει. 

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
12236-37116.jpg

To Cafe Restaurant Μπαλκόνι, στο Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας, έχει μία ενδιαφέρουσα πρόταση για του Αγ. Βαλεντίνου. Σε ένα άκρως μαγευτικό σκηνικό, όπου μία βεράντα αγναντεύει την ακτογραμμή στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας, μπορείτε να απολαύσετε νόστιμες μεσογειακές προτάσεις στο ειδικά για τη μέρα διαμορφωμένο μενού:

ΟΡΕΚΤΙΚΑ 

Σούπα γλυκοκολοκύθα με sour cream αρωματισμένη με λάιμ 

Ρολάκια από προσούτο και μελιτζάνα Eυρυτανίας γεμιστά με κατσικίσιο τυρί 

ΚΥΡΙΩΣ 

Σολομός με σάλτσα σαμπάνιας και πιτάκι Αγκινάρας ή Ψαρονέφρι με σάλτσα μανιταριών και πατάτα dauphinoise  ή Πέννες με καπνιστή πέστροφα αρωματισμένες με Βότκα 

ΓΛΥΚΟ 

Σοκολατένια καρδιά με επικάλυψη φράουλας και  παγωτό βανίλια μαδαγασκάρης 

Τιμή εορταστικου menu κατ’ άτομο: 29€

Hμέρες & ώρες λειτουργίας

Παρασκευή: 18:00-1:00

Σάββατο: 10:00-02:00

Κυριακή: 10:00-18:00

Info: Δημοκρατίας 100, Κόκκινο Λιμανάκι, Ραφήνα, Ιδιωτικό Δωρεάν Parking. Τηλ. κρατήσεων: 22940.75888. e-mail: come@balconyrestaurant.gr.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.