Θεματα

Τα αποκριάτικα πάρτι που θα σου μείνουν αξέχαστα

Όσα ζήσεις στο Passepartout θα τα θυμάσαι για καιρό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
122241-274042.jpg

Αν έχεις πάει σε κάποιο από τα πάρτι του Passepartout στη Σκουφά σίγουρα θα έχεις να το διηγείσαι στην παρέα σου, αλλά για την ώρα σημείωσε κάποιες ημερομηνίες στο ημερολόγιό σου, έχε και την παρέα stand by, γιατί τα καλύτερα είναι αυτά που έρχονται τις επόμενες ημέρες!

Την Τσικνοπέμπτη το πρόγραμμα έχει μεγαλεία. Ψησταριές στο δρόμο, καλαμάκια, κεμπάπ, σαλάτες, τσίκνα αλλά και οι καλύτερες ελληνικές μουσικές διαλεγμένες από τον Κυριάκο Δέδε. Το πάρτι θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι και θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι τις 3 τη νύχτα – να είσαι έτοιμος για μεγάλα κέφια.

image

image

Το Σάββατο από τις 6 το απόγευμα σπέσιαλ πάρτι «Ντύσου ό,τι άκουγες», με μουσικές από 80s και 90s. Άκουγες πανκ; Ντύσου πανκ. Άκουγες Σφακιανάκη; Ντύσου Νότης.

Την Κυριακή 6 Μαρτίου από τις 7 Κολονακιώτικος Γάμος. Κι όπως λένε και τα παιδιά από το Passepartout «ντύσου γαμπρός ή νύφη να χαρεί και η φουκαριάρα η μάνα σου!». Τρώμε κουφέτα, πετάμε ρύζια, και γλεντάμε μέχρι αργά, πού ξέρεις, μπορεί να είναι η τυχερή σου μέρα.

image

image

Να θυμάσαι ότι κάθε βράδυ μέχρι και το τέλος των Αποκρεών θα υπάρχει κι ένα παρτάκι στο Passepartout που έχει γίνει το πιο καρναβαλικό σημείο που είδες ποτέ και πως και άντυτος να πας κάτι θα βρεις εκεί, από σερπαντίνες μέχρι γυαλιά και περούκες! Μπες στο fb να ενημερώνεσαι κι ετοιμάσου για την τελευταία Κυριακή και για το Athens Grande μασκέ πάρτι.

Σκουφά 47-49, 210 3645546, fb: Passepartout Café

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.