Τα αποκριάτικα πάρτι που θα σου μείνουν αξέχαστα
Όσα ζήσεις στο Passepartout θα τα θυμάσαι για καιρό
Αν έχεις πάει σε κάποιο από τα πάρτι του Passepartout στη Σκουφά σίγουρα θα έχεις να το διηγείσαι στην παρέα σου, αλλά για την ώρα σημείωσε κάποιες ημερομηνίες στο ημερολόγιό σου, έχε και την παρέα stand by, γιατί τα καλύτερα είναι αυτά που έρχονται τις επόμενες ημέρες!
Την Τσικνοπέμπτη το πρόγραμμα έχει μεγαλεία. Ψησταριές στο δρόμο, καλαμάκια, κεμπάπ, σαλάτες, τσίκνα αλλά και οι καλύτερες ελληνικές μουσικές διαλεγμένες από τον Κυριάκο Δέδε. Το πάρτι θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι και θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι τις 3 τη νύχτα – να είσαι έτοιμος για μεγάλα κέφια.
Το Σάββατο από τις 6 το απόγευμα σπέσιαλ πάρτι «Ντύσου ό,τι άκουγες», με μουσικές από 80s και 90s. Άκουγες πανκ; Ντύσου πανκ. Άκουγες Σφακιανάκη; Ντύσου Νότης.
Την Κυριακή 6 Μαρτίου από τις 7 Κολονακιώτικος Γάμος. Κι όπως λένε και τα παιδιά από το Passepartout «ντύσου γαμπρός ή νύφη να χαρεί και η φουκαριάρα η μάνα σου!». Τρώμε κουφέτα, πετάμε ρύζια, και γλεντάμε μέχρι αργά, πού ξέρεις, μπορεί να είναι η τυχερή σου μέρα.
Να θυμάσαι ότι κάθε βράδυ μέχρι και το τέλος των Αποκρεών θα υπάρχει κι ένα παρτάκι στο Passepartout που έχει γίνει το πιο καρναβαλικό σημείο που είδες ποτέ και πως και άντυτος να πας κάτι θα βρεις εκεί, από σερπαντίνες μέχρι γυαλιά και περούκες! Μπες στο fb να ενημερώνεσαι κι ετοιμάσου για την τελευταία Κυριακή και για το Athens Grande μασκέ πάρτι.
Σκουφά 47-49, 210 3645546, fb: Passepartout Café
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.