Θεματα

7 λόγοι για να μείνεις μέσα την Τσικνοπέμπτη

Παρέα με φίλους και τις νέες Hellmann's Grill sauces, όλα γίνονται καλύτερα

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
121969-273354.jpg

Η Τσικνοπέμπτη είναι από τις αγαπημένες μέρες του Έλληνα μερακλή. Ζουμερές μπριζόλες, τεράστια μπιφτέκια, λαχταριστά λουκάνικα, καλοψημένα παϊδάκια και άλλα τόσα όνειρα που κάνεις όλη την εβδομάδα. Συχνά όμως τα όνειρα...μένουν όνειρα. Γιατί μαζί με εσένα τσικνίζει και η μισή Αθήνα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

7 Λόγοι για να γιορτάσεις την Τσικνοπέμπτη στο σπίτι

Λόγος 1ος - Το κανόνισμα

Hellmann's Grill Sauces #1

Κάθε φορά που κανονίζεις να βγεις έξω την Τσικνοπέμπτη, τελικά το μετανιώνεις. Η Hellmann's παρουσιάζει 7 λόγους για να μείνουμε σπίτι και να απολαύσουμε την Τσικνοπέμπτη όπως της αξίζει: με φίλους και τις νέες Hellmann's Grill Sauces!

Δημοσιεύτηκε από Hellmann's στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Σίγουρα έχεις περάσει από αυτό το στάδιο. Κανείς δεν γλιτώνει από αυτήν την αναποφασιστικότητα που ταλανίζει ένα ολόκληρο έθνος.


Λόγος 2ος - Σαν βγεις στον πηγαιμό για την ταβέρνα...

Δημοσιεύτηκε από Hellmann's στις Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Θα είναι μακρύς ο δρόμος. Σίγουρα πράγματα. Ακόμα και αν η ταβέρνα είναι δίπλα στο σπίτι σου, θα κολλήσεις τουλάχιστον μία ώρα στην κίνηση. Στην καλύτερη περίπτωση.


Λόγος 3ος - Όλοι οι καλοί χωράνε;

Λόγος 3: Όλοι οι καλοί χωράνε;

Την Τσικνοπέμπτη γινόμαστε όλοι μια παρέα... θέλοντας και μη. Στο 3ο επεισόδιο, ο Λάμπρος και ο Βύρωνας σχολιάζουν το καυτό ζήτημα της πολυκοσμίας! Με ποια ατάκα από το video ταυτίζεσαι; Πες μας και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις τις νέες Hellmann's Grill sauces!

Δημοσιεύτηκε από Hellmann's στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Σοφές οι παροιμίες, αλλά η συγκεκριμένη δεν βγήκε για τις ταβέρνες σε ώρα αιχμής το βράδυ της Τσικνοπέμπτης.


Λόγος 4ος - Η παραγγελία άργησε μια μέρα

Λόγος 4: Η παραγγελία άργησε μια μέρα

"Να παραγγείλουμε;" Αυτή είναι μια ερώτηση που κάνεις τουλάχιστον 23 φορές κάθε Τσικνοπέμπτη και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να μη βγεις έξω. Εσύ τι έχεις κάνει για να τραβήξεις την προσοχή του σερβιτόρου; Πες μας με comment και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις τις νέες Hellmann's Grill sauces!

Δημοσιεύτηκε από Hellmann's στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Μία αλήθεια βγαλμένη μέσα από τη ζωή...


Λόγος 5ος - Ψησταριά «Η ωραία Παταγονία»

 Λόγος 5:Ψησταριά "Η ωραία Παταγονία"

Ανταπόκριση από την ψησταριά "H ωραία Παταγονία". Πες μας τη δική σου "πονεμένη" εμπειρία και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις τις νέες Hellmann's Grill sauces!

Δημοσιεύτηκε από Hellmann's στις Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

Μα γιατί δεν σου αρέσουν οι μπριζόλες σου κρύες; Πολύ περίεργος μας βγήκες τελικά.


Λόγος 6ος - Η τσίκνα που θα σε συνοδεύει για το υπόλοιπο της ζωής σου

Πας να τσικνίσεις για μία μέρα και φεύγεις με αρκετή τσίκνα για όλο τον χρόνο.


Λόγος 7ος -Το τσικνο-χανγκόβερ

Πόσα παϊδάκια έφαγες χθες; Πόσα;;; Η επόμενη μέρα αναμένεται δύσκολη. Μέχρι το επόμενο παϊδάκι!


Πανικοβλήθηκες; Μην κάνεις τα ίδια λάθη και φέτος. Μείνε σπίτι και γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη μαζί με τους φίλους σου, όπως σου αξίζει. Η Hellmann's σου δίνει τη λύση με τις νέες της Grill Sauces που μεταμορφώνουν ακόμα και το πιο απλό πιάτο σε γευστικό παράδεισο.

Και επειδή όλοι έχουμε να πούμε για τον προσωπικό μας Γολγοθά, που περάσαμε κάποιο βράδυ Τσικνοπέμπτης, η Hellmann's έχει στήσει ένα νόστιμο διαγω νισμό, όπου μας καλεί να μοιραστούμε τους δικούς μας λόγους για να τσικνήσουμε σπίτι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.