- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
ΑΝΟΙΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
Βόρεια: Leo’s (all day-resto), Adamo (ιταλογαλλικό), Gaspar (all day-bar-resto-club), Essence (μεσογειακή κουζίνα), Notre bar (all day bar-resto), Alekos (club resto).
Κέντρο: Cucina Fresca (ιταλικό), St’ Astra East (asian), Mommy Open (ιταλικό + bar), Σαλός Λαγός (κρητικό), Πbox (fusion-δημιουργική), Grand Palais (πολυχώρος γεύσεων), SVL (ποιοτική σουβλασερί), Voodoo (bar-resto).
Νότια: Taco Bell (μεξικάνικο), Hama (Japanese-fusion).
Είναι τα openings του τελευταίου μόνο καιρού (και σίγουρα υπάρχουν κι άλλα), που αψηφούν κρίση και βγάζουν γλώσσα στους δυσοίωνους. Για το θάρρος τους, αλλά και για τα καινούργια που μας φέρνουν, αξίζει να τα δοκιμάσουμε.
Γλυκό του κουταλιού μανταρίνι Ήδιστον με λεπτοκομμένες φέτες φλούδας μανταρινιού. Όσο πρέπει γλυκό, χωρίς συντηρητικά και με πραγματικό άρωμα μανταρινιού. Σαν να τo έφτιαξε η καλή, χρυσοχέρα θεία σου και να στo έστειλε από το χωριό. Για να το απολαύσεις σκέτο, με παγωτό ή με ό,τι άλλο φανταστείς.
Στα super markets Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ελαιών 38, Ν. Κηφισιά (κεντρικό), 210 6201.878
✢ FOODJECTS - OLE! ✢
Η νέα γαστρονομική σκηνή της Ισπανίας, μιας χώρας που ανέδειξε σχολές και κορυφαίους σεφ, και τα αντικείμενα-εργαλεία που σχεδίασαν οι Ισπανοί ντιζάινερς για να υποστηρίξουν αυτό το νέο ρεύμα. Η Πρεσβεία της Ισπανίας μαζί με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών διοργανώνουν έκθεση για να παρουσιάσουν όλα τα παραπάνω στο κτίριο της Α.Σ.Κ.Τ. (Πειραιώς 256). Εγκαίνια στις 27/1 στις 19.00 με πολλά τάπας και άφθονη σανγκρία από το Pintxos Bar, που αναμένεται να μετατρέψουν τη βραδιά σε ισπανική φιέστα. Έως 18/2.