Θεματα

Taste Voice 331

Δοκιμάσαμε τα καλύτερα και σας τα προτείνουμε…

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 331
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
11754-26792.jpg

ΑΝΟΙΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Βόρεια: Leo’s (all day-resto), Adamo (ιταλογαλλικό), Gaspar (all day-bar-resto-club), Essence (μεσογειακή κουζίνα), Notre bar (all day bar-resto), Alekos (club resto).

Κέντρο: Cucina Fresca (ιταλικό), St’ Astra East (asian), Mommy Open (ιταλικό + bar), Σαλός Λαγός (κρητικό), Πbox (fusion-δημιουργική), Grand Palais (πολυχώρος γεύσεων),  SVL (ποιοτική σουβλασερί), Voodoo (bar-resto).

Νότια: Taco Bell (μεξικάνικο), Hama (Japanese-fusion).

Είναι τα openings του τελευταίου μόνο καιρού (και σίγουρα υπάρχουν κι άλλα), που αψηφούν κρίση και βγάζουν γλώσσα στους δυσοίωνους. Για το θάρρος τους, αλλά και για τα καινούργια που μας φέρνουν, αξίζει να τα δοκιμάσουμε.


Γλυκό του κουταλιού μανταρίνι Ήδιστον με λεπτοκομμένες φέτες φλούδας μανταρινιού. Όσο πρέπει γλυκό, χωρίς συντηρητικά και με πραγματικό άρωμα μανταρινιού. Σαν να τo έφτιαξε η καλή, χρυσοχέρα θεία σου και να στo έστειλε από το χωριό. Για να το απολαύσεις σκέτο, με παγωτό ή με ό,τι άλλο φανταστείς.

Στα super markets Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ελαιών 38, Ν. Κηφισιά (κεντρικό), 210 6201.878

Taste Voice 331

✢  FOODJECTS - OLE! ✢

Η νέα γαστρονομική σκηνή της Ισπανίας, μιας χώρας που ανέδειξε σχολές και κορυφαίους σεφ, και τα αντικείμενα-εργαλεία που σχεδίασαν οι Ισπανοί ντιζάινερς για να υποστηρίξουν αυτό το νέο ρεύμα. Η Πρεσβεία της Ισπανίας μαζί με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών διοργανώνουν έκθεση για να παρουσιάσουν όλα τα παραπάνω στο κτίριο της Α.Σ.Κ.Τ. (Πειραιώς 256). Εγκαίνια στις 27/1 στις 19.00 με πολλά τάπας και άφθονη σανγκρία από το Pintxos Bar, που αναμένεται να μετατρέψουν τη βραδιά σε ισπανική φιέστα. Έως 18/2.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.