ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ έγινε φθηνό Τα πιο grande εστιατόρια της Αθήνας παρακολουθούν τους καιρούς και φτιάχνουν ευέλικτα μενού με τα πιο αντιπροσωπευτικά τους πιάτα σε πολύ καλές τιμές. Και εμείς κερδισμένοι, και αυτά που βλέπουν ξανά τις σάλες τους γεμάτες. Πήγαινε άφοβα στα παρακάτω:
● DIONYSOS 12.00-18.00, μενού 5 πιάτων € 38 (210 9233.182)
● ΙΘΑΚΗ 12.00-17.00, θαλασσινό μενού € 38 (210 8963.747)
● BARAONDA Δευτ.-Πέμ., 2 μενού € 34 και € 36 (210 6444.308)
● THE PARLIAMENT μενού 4 πιάτων με κρασί ή αναψυκτικό, € 32 (ξεν. NJV Athens Plaza, 210 3352.400)
● MILOS μενού 5 πιάτων € 25 (Hilton, 210 7244.400)
● ΑΛΑΤΣΙ 13.00-19.00, μενού των € 20, € 25 και € 35 (210 7210.501)
● CIBUS Κήπος Ζαππείου, μενού με € 40 (210 3369.364)
● LA BRASSERIE Μπουφές μεσογειακών γεύσεων € 19 και € 12 (Ξεν. Τιτάνια, 210 3326.000)
e-γεύση
Μαρμελάδες με λίγη ζάχαρη, προϊόντα της ελιάς, φρέσκα ζυμαρικά, δυναμωτικούς χυμούς, gourmet λιχουδιές όπως πέστο και πατέ, όλα τους φτιαγμένα από βιολογικά υλικά, όλα τους πεντανόστιμα. Αυτά και άλλα πολλά θα βρεις στο νέο διαδικτυακό κατάστημα www.natour.gr.
Tip: Δες και τα πολύ πρωτότυπα καλάθια, ωραία δώρα για κάθε περίπτωση.
SCHWEINCHEN DICK
Ο ναός του λουκάνικου! Μόλις άνοιξε, με σήμα τον… γουρουνάνθρωπο, σπέσιαλ αφιερωμένο σ’ όσους τρελαίνονται για νόστιμες «γουρουνιές», ιδίως όταν είναι και μια σταλιά πιο εξευγενισμένες. Το S.D. ψήνει λουκάνικα Θουριγγίας, Κρακοβίας, Νυρεμβέργης, Βιέννης, τα συνοδεύει με πατατοσαλάτα ή/και πατάτες τηγανητές, έχει μπίρες γερμανικές, βέλγικες, τσέχικες και στα τυλίγει για το δρόμο ή για να τα φας επιτόπου. Ανοιχτό από τις 19.00 μέχρι τις 4.00 το πρωί, Παρασκευή & Σάββατο μέχρι το πρωί, για να αρχίσεις ή να τελειώσεις τη βραδιά σου χορτάτος με νόστιμο γερμανικό street food. Ιάκχου 9-11, Γκάζι, 693 7983556
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.