- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ήταν από τους πρώτους που σύστησαν τη γιαπωνέζικη κουζίνα στο αθηναϊκό κοινό. Τα τελευταία 19 χρόνια, και καθώς το sushi έχει μετατραπεί από κάτι εξωτικό και άγνωστο σε νέα hot τάση για όλους, το Sushi Bar δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει με τη βαθιά γνώση που έχει για την ιαπωνική κουζίνα. Στα αναμφισβήτητα συν οι ολόφρεσκες πρώτες ύλες του, η φιλόξενη ατμόσφαιρα αλλά κι εκείνες οι ακαταμάχητες προσφορές που κανένας δεν μπορεί να πει όχι.
«All the rolls you can eat with €22» και κάνει ακριβώς αυτό που λέει. Κάποιες συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας (Ν. Ψυχικό: Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο: 12.30-00.30/΄Παγκράτι: Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 19.00-00.30/Π. Φάληρο: κάθε Τρίτη 18.30-00.30 και Κυριακή 12.30-00.30), μπορείς να φας όσα ρολάκια αντέχεις με €22! Απεριόριστη ποσότητα, αμέτρητοι συνδυασμοί, νόστιμη (κι οικονομική) σουσοεμπειρία!
*Σε όλα τα The Sushi bar υπάρχουν οι υπηρεσίες take out, delivery & catering.
Πλ. Βαρνάβα, Παγκράτι, 210 7524354/ Γ. Βλάχου 38, Ν. Ψυχικό, 210 6729333/ Άτλαντος 1, Π. Φάληρο, 210 9802111, www.thesushibar.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Ένα από τα ομορφότερα σημεία να απολαύσεις τη θέα της Ακρόπολης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.