- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Jerome Serres: Back in town
Στο La Suite Lounge τα φώτα της πόλης γίνονται ένα με τα αστέρια Michelin
Από τη Σπονδή και το δικό του «Jerome Serres, μέχρι το Πιλ Πουλ στη σκιά της Ακρόπολης, το όνομά του (βραβευμένο με αστέρι Michelin) έγραψε ιστορία στο χώρο της αθηναϊκής εστίασης. Αργότερα έφυγε στο εξωτερικό, ανέλαβε μεγάλα εστιατόρια, ο τελευταίος χρόνος τον βρήκε στο εστιατόριο «Table Fine» στη Βηρυτό.
Φέτος όμως, ο Jerome Serres κάνει την έκπληξη και εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο της πόλης, επιστρέφοντας στη γαστρονομική αρένα με ένα δυνατό σύμμαχο. Στον τελευταίο όροφο Sr. George Lycabettus, στο ανακαινισμένο και λαμπερό La Suite Lounge που έχει όλη την Αθήνα στα πόδια του, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε ξανά τον Jerome Serres, σε μια συνάντηση που ήδη έχει γίνει talk of the town.
Ο πολυβραβευμένος chef σε συνεργασία με τον head chef του ξενοδοχείου, Βασίλη Μήλιο υπογράφει το νέο μενού του La Suite Loumge. Το καινούργιο μενού έχει έντονα μεσογειακά αρώματα, χρησιμοποιεί τοπικά ελληνικά υλικά, αλλά ταυτόχρονα αναβλύζει από νότες γαλλικής φινέτσας που υπόσχονται αξέχαστα δείπνα υψηλού επιπέδου.
Μια που η λαμπερή συνεργασία ενσαρκώνεται με αφορμή τα 40 χρόνια λειτουργίας του St.George Lycabettus, μέχρι το τέλος του 2015 το μενού θα σερβίρεται στην επετειακή τιμή των €40/άτομο με ένα ποτήρι σαμπάνια. Ζητείστε το από τις 20 Νοεμβρίου και από Τρίτη μέχρι Σάββατο βράδυ, στο υπέροχο La Suite Lounge, χαζεύοντας τη θέα μιας μαγικής πόλης.
Info: Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416000/ Ανοιχτά από το μεσημέρι, happy hour κάθε μέρα 18.00-20.00
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.