Θεματα

Jerome Serres: Back in town

Στο La Suite Lounge τα φώτα της πόλης γίνονται ένα με τα αστέρια Michelin

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
113799-225710.jpg

Από τη Σπονδή και το δικό του «Jerome Serres, μέχρι το Πιλ Πουλ στη σκιά της Ακρόπολης, το όνομά του (βραβευμένο με αστέρι Michelin) έγραψε ιστορία στο χώρο της αθηναϊκής εστίασης. Αργότερα έφυγε στο εξωτερικό, ανέλαβε μεγάλα εστιατόρια, ο τελευταίος χρόνος τον βρήκε στο εστιατόριο «Table Fine» στη Βηρυτό.

Φέτος όμως, ο Jerome Serres κάνει την έκπληξη και εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο της πόλης, επιστρέφοντας στη γαστρονομική αρένα με ένα δυνατό σύμμαχο. Στον τελευταίο όροφο Sr. George Lycabettus, στο ανακαινισμένο και λαμπερό La Suite Lounge που έχει όλη την Αθήνα στα πόδια του, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε ξανά τον Jerome Serres, σε μια συνάντηση που ήδη έχει γίνει talk of the town.

image

Ο πολυβραβευμένος chef σε συνεργασία με τον head chef του ξενοδοχείου, Βασίλη Μήλιο υπογράφει το νέο μενού του La Suite Loumge. Το καινούργιο μενού έχει έντονα μεσογειακά αρώματα, χρησιμοποιεί τοπικά ελληνικά υλικά, αλλά ταυτόχρονα αναβλύζει από νότες γαλλικής φινέτσας που υπόσχονται αξέχαστα δείπνα υψηλού επιπέδου.

Μια που η λαμπερή συνεργασία ενσαρκώνεται με αφορμή τα 40 χρόνια λειτουργίας του St.George Lycabettus, μέχρι το τέλος του 2015 το μενού θα σερβίρεται στην επετειακή τιμή των €40/άτομο με ένα ποτήρι σαμπάνια. Ζητείστε το από τις 20 Νοεμβρίου και από Τρίτη μέχρι Σάββατο βράδυ, στο υπέροχο La Suite Lounge, χαζεύοντας τη θέα μιας μαγικής πόλης.

Info: Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416000/ Ανοιχτά από το μεσημέρι, happy hour κάθε μέρα 18.00-20.00

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.