Food & Wine pairing στο Matsuhisa
Το κορυφαίο ιαπωνικό εστιατόριο με δελεαστική πρόταση για τα βράδια της Πέμπτης
Είναι από τα πιο φημισμένα εστιατόρια της πόλης. Η φήμη είναι ένα προσόν που συνοδεύει κάθε εστιατόριο του Nobu, όπου κι αν ανοίξει. Το μενού Winter Omakase του Matsuhisa Athens είναι μια καλή ευκαιρία για να δοκιμάσει κανείς τα πιο αντιπροσωπευτικά πιάτα του. Φέτος όμως έρχεται με έναν ακόμα άσσο στα chopsticks του.
Κάθε Πέμπτη μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου μπορείτε να απολαύσετε το «Winter Omakase Menu» μαζί με κρασιά παραγωγών του ελληνικού αμπελώνα, στην ίδια τιμή (€55/άτομο). Kάθε φορά θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τον παραγωγό του εκάστοτε κτήματος και να κάνετε μια διαφωτιστική συζήτηση γύρω από το κρασί.
Το μενού περιλαμβάνει 6 γνωστά και αγαπημένα signature πιάτα: Salmon Sashimi, Goma Inaniwa Salad με ταχίνι, λάδι τρούφας και γλυκό sake, Matsuhisa Sushi (τόνος, λαυράκι, γλυκιά γαρίδα), Black Cod Kadaifi (ginger, yuzu miso και κανταΐφι), Lamp Hoba (rosemary teriyaki και grilled eringi mushrooms) και whiskey cappuccino.
Απόψε, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, το μενού θα συνοδεύεται από τέσσερα εκλεκτά κρασιά (μεταξύ των οποίων Άδολη Γης και Άναξ Syrah) του κτήματος Αντωνόπουλου. Οι επόμενοι παραγωγοί θα ανακοινώνονται σταδιακά από τη σελίδα του εστιατορίου στο Facebook.
Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης, 210 8960510
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.