Θεματα

Τα μεζεδάκια της εθνικής επετείου μυρίζουν ιώδιο

Στον Θαλασσινό μετά την παρέλαση

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
112136-222105.jpg

Είναι πολλοί που παρακολουθούν την παρέλαση της αυριανής εθνικής γιορτής-παιδάκια, σημαιάκια και αφορμή για λίγη ένδοξη ιστορία. Είναι ακόμη πιο πολλοί αυτοί που με μια μεσοβδόμαδη αργία στα…χέρια ψάχνουν να βρουν που θα πιούνε ούζα και κρασιά με την παρέα.

Αύριο η μέρα προμηνύεται ηλιόλουστη και ο Θαλασσινός, κάτω στις Τζιτζιφιές, θα ανοίξει το βράδυ όπως πάντα αλλά εξαιρετικά για την ημέρα και από νωρίς το μεσημέρι. Απλώνει τα τραπέζια του στον ήλιο και κάτω από την πέργκολα και μαγειρεύει μαζί με όλα τα υπόλοιπα καλά και χταποδοκεφτέδες, χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι, σταμναγκάθι μαζί με φρέσκα όστρακα, σουπιά με σπανάκι και φυσικά μπακαλιάρο με σκορδαλιά. Κάντε κρατήσεις, η προσέλευση αναμένεται αθρόα.

Ηρακλέους & Λυσικράτους 32, Τζιτζιφιές, 2109404518

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.