Θεματα

Τα μεζεδάκια της εθνικής επετείου μυρίζουν ιώδιο

Στον Θαλασσινό μετά την παρέλαση

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
112136-222105.jpg

Είναι πολλοί που παρακολουθούν την παρέλαση της αυριανής εθνικής γιορτής-παιδάκια, σημαιάκια και αφορμή για λίγη ένδοξη ιστορία. Είναι ακόμη πιο πολλοί αυτοί που με μια μεσοβδόμαδη αργία στα…χέρια ψάχνουν να βρουν που θα πιούνε ούζα και κρασιά με την παρέα.

Αύριο η μέρα προμηνύεται ηλιόλουστη και ο Θαλασσινός, κάτω στις Τζιτζιφιές, θα ανοίξει το βράδυ όπως πάντα αλλά εξαιρετικά για την ημέρα και από νωρίς το μεσημέρι. Απλώνει τα τραπέζια του στον ήλιο και κάτω από την πέργκολα και μαγειρεύει μαζί με όλα τα υπόλοιπα καλά και χταποδοκεφτέδες, χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι, σταμναγκάθι μαζί με φρέσκα όστρακα, σουπιά με σπανάκι και φυσικά μπακαλιάρο με σκορδαλιά. Κάντε κρατήσεις, η προσέλευση αναμένεται αθρόα.

Ηρακλέους & Λυσικράτους 32, Τζιτζιφιές, 2109404518

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.