- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Το εξαιρετικό όσο και ιστορικό εστιατόριο του Πειραιά κάνει αύριο, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, την πρώτη από τις φημισμένες οινογευσιγνωσίες του. Αρέσουν πάντα πολύ αυτές οι βραδιές στου Βασίλαινα, αυτή τη φορά το κοινό έχει ένα λόγο παραπάνω για να αδημονεί καθώς θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το νέο σεφ του εστιατορίου και τις… επιδόσεις του.
Μετά την αποχώρηση του Ρενάτο Μεκόλι, ο Adam Κοντοβάς, σεμνός, εργατικός, με άριστη τεχνική και λάτρης της ελληνικής κουζίνας, αναμένεται να συνεχίσει την ένδοξη ιστορία του πολύ καλού εστιατορίου. Δίπλα του ο Γρηγόρης Μιχαήλος, ο εξαιρετικός αυτός sommelier.
Το μενού ξεκινάει με σούπα καπνιστής κολοκύθας, βιολογικής καλλιέργειας με κάστανα και καλαμπόκι (Δαφνιός Δουλουφάκη Βιδιανό), συνεχίζει με τερίνα από χοιρινό κότσι με λάχανο τουρσί και μπριός ντομάτας (prinos rose Διαμαντάκης Μανδηλάρι/Syrah) και μυλοκόπι με παραδοσιακή ρεβιθάδα, σύγκλινο και τραγανό παστινάκι (Vilana Fume Μηλιαράκης), περνάει σε χοιρινό λαιμό με πολέντα, άγρια μανιτάρια και σάλτσα από πόρτο (rhous ερυθρός, rhous winery Syrah/Κοτσιφάλι) και καταλήγει σε crème brulee με αρμπαρόριζα, τραγανά εσπεριδοειδή και γλυκό κυδώνι (Malvasia of Crete, Λυραράκης, λιαστός επιδόρπιος οίνος). Τιμή μενού: €35/άτομο.
Αιτωλικού 72, Πειραιάς, 210 4612457